18 Ιανουαρίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
ΛΗΜΝΟΣ - Ειδήσεις Λήμνου, Αθλητικά Λήμνου, Μούδρου, Μύρινας, Ατσικής, Νέας Κούταλης - Limnos News

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η Χριστιάνα Καλογήρου σε έργα της

Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Λήμνο

 Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου βρίσκεται στη Λήμνο, όπου θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

 Σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης συνοδευόμενη από τον Έπαρχο κ. Βαγγέλη Γιαρμαδούρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κώστα Αδαμίδη και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Λήμνου επισκέφθηκε το έργο «Αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης φράγματος Κοντιά Λήμνου», προϋπολογισμού 70.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωσή τους.

 Ακολούθησε επίσκεψη στη λιμνοδεξαμενή Θάνους, η οποία έχει υποστεί εδώ και χρόνια ζημιές που την έχουν καταστήσει μη λειτουργική. Η μελέτη «Συντήρησης- επισκευής ταμιευτήρα Θάνους Λήμνου και δικτύου άρδευσης» χρηματοδοτείται με το ποσό των 60.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Σκοπός είναι ο εντοπισμός των προβλημάτων, ώστε να επισκευαστούν και να καταστεί λειτουργικό το έργο, καθόσον είναι ζωτικής σημασίας για  τους αγρότες της περιοχής.

 

Ως γνωστό, μόλις πέρυσι η αρμοδιότητα της διαχείρισης των φραγμάτων και των λιμνοδεξαμενών δόθηκε στις Περιφέρειες. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου άμεσα ανέλαβε τις ανωτέρω πρωτοβουλίες, ώστε χρόνια προβλήματα να αντιμετωπιστούν και να αποκατασταθεί η άρδευση.

 Η Περιφερειάρχης επιτόπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Θάνους Γιάννη Βελισαρίου και κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκε για γενικότερα ζητήματα που τους απασχολούν.

 Στη συνέχεια η κα. Καλογήρου επισκέφθηκε το χωριό του Θάνους, όπου συναντήθηκε επίσης με κατοίκους, τους οποίους ενημέρωσε για την πορεία του έργου της οδικής παράκαμψης του Θάνους. Συγκεκριμένα, είπε ότι τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στάλθηκε στη Διαχειριστική Αρχή για προέγκριση η δημοπράτηση του έργου, η οποία σήμερα υπογράφηκε από την ίδια. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η δημοπράτηση προβλέπεται να γίνει εντός του Μαρτίου του 2019.

 Ακολούθησε επίσκεψη στο νοσοκομείο της Λήμνου στη Μύρινα. Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με στελέχη του νοσοκομείου και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπου μεταξύ άλλων έγινε και ενημέρωση  για την πορεία της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Γενικού Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Λήμνου, για το ψυχιατρικό τμήμα ενηλίκων στο νοσοκομείο. Το έργο έχει ενταχθεί στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Βόρειο Αιγαίο με προϋπολογισμό 1.472.415 ευρώ.

 Η προγραμματική σύμβαση περιλαμβάνει την πλήρη αρχιτεκτονική- στατική μελέτη και όλες τις μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων καθώς και την κατασκευή, την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού (ξενοδοχειακού, μηχανολογικού, εξοπλισμού γραφείου).

 

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Σαν απίστευτη έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μπάμπη Χατζόγλου.

- Μα χθες το είδα στην Αγορά και κουβεντιάζαμε αστειευόμενοι,  σου έλεγε ο ένας και κάτι ανάλογο ο άλλος…

Όμως η ζωή έχει αμείλικτους νόμους και ο  πάντα πολύ φιλικός και δραστήριος Μπάμπης,  μας έφυγε για πάντα.

Για πολλά χρόνια υπάλληλος του Επαρχείου και σε θέσεις ευθύνης, όπως προϊστάμενος του Αγροτικού Τμήματος, πηρε μερος σε Συνεδρια και αλλες εκδηλώσεις προωθώντας τα συμφέροντα της Λήμνου. Ακόμη και συνταξιούχος είχε την έννοια αυτή!

Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 67 ετών αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους την οικογένεια του και τους πάμπολλους φίλους του.   

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 13:34

Το Άγιο Όρος, αυτό το στολίδι μας !

 .. βλέποντας τον Άθω

 κάθομαι και γράφω...  

Όπως μοναδικά μας τραγουδά ο δικός μας υπέροχος Γρηγόρης.

Η χιονισμένη κορφή του στέλνει χαιρετίσματα στ΄αφρισμένο κύμα του Ρωμαίικου- αιώνιοι γείτονες με τα σινιάλα τους- και μας φτιάχνουν  το κέφι,  ύστερα από την κακοκαιρία των ημερών.( χθεσινή φωτογραφία)

Ν. Δώρα

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Το συμπλήρωσε το μεροκάματο, από Ήλιο σε Ήλιο, και μας αποχαιρετά  για να ξημερώσει αλλού!

Η Τετάρτη ήταν Ηλιόλουστη, η Πέμπτη, σήμερα 17/1, ακόμη καλύτερη. Μέχρι την Κυριακή πάμε με μέρες ήρεμες  και πολύ Ήλιο! Θα ανέβουν και οι Θερμοκρασίες (της Μέρας).  

Οι Αλκυονίδες Μέρες είναι και φέτος  εδώ!  Αυτή τη διακοπή των 3-4 ημερών  καλοκαιρίας  μέσα στο Γενάρη είναι ανάσα, ειδικά φέτος που ξεκινήσαμε με αγριεμένο καιρό και 3 κατεβασιές κακοκαιρίας,  που είχαν και όνομα! Σε αυτές απαντάμε με τις Αλκυονίδες όπως τις ονομασία οι Αρχαίοι  και τις συνδύασαν με έναν υπέροχο μύθο.  

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 14:47

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΥΤΡΕΧΤΗΣ !

  Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στη

διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης

 

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού «VAKANTIEBEURS 2019» που έγινε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας το διάστημα από 9 έως 13 Ιανουαρίου, συμμετείχε και φέτος η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Τα νησιά της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν σε stand εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού, καθώς τη φετινή χρονιά ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τους 103.312. Οι Ολλανδοί επισκέπτονται μαζικά την έκθεση για να πάρουν πληροφορίες και έμπνευση για τις διακοπές τους, καθώς ως λαός αγαπούν πολύ τα ταξίδια, προγραμματίζουν νωρίς τις διακοπές τους  και μάλιστα μεγάλο ποσοστό ταξιδεύουν για διακοπές πάνω από μια φορά το χρόνο. 
 Το μεγαλύτερο ποσοστό όσων ενδιαφερόταν για Ελλάδα εστίαζαν στην απόλαυση του ήλιου και της θάλασσας και παράλληλα ζητούσαν πληροφορίες για τη φύση και τον πολιτισμό.
 Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησαν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα. Αγγελική Σαραντινού και οι υπάλληλοι του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε Χίου κα. Ελένη Κωστάλα και κα. Μαρία Τσιλίμη.

Μέσα στο πολύ θετικό κλίμα που υπήρχε στην έκθεση για την Ελλάδα, τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προβλήθηκαν ως αυθεντικός ελληνικός προορισμός, που παρέχει τη δυνατότητα για δραστηριότητες στη φύση, γνήσιες  πολιτισμικές εμπειρίες και πλούσιες τοπικές γεύσεις.

Στο stand που παραχωρήθηκε από τον ΕΟΤ φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Σάμου καθώς και πολλοί επαγγελματίες του τουρισμού από τη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίο, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις επαφές και τις συμφωνίες που πραγματοποίησαν. Με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της μαστίχας και της μαστιχοκαλλιέργειας από την κυρία Ρούλα Μπούρα, εκπρόσωπο της εταιρείας Masticulture, με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε με κέρασμα προϊόντων μαστίχας.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

 

Στο ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα

 

    Βαδίζουμε προς τις εκλογές για την Τοπική Διοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού  και τις ευρωεκλογές, σε μια περίοδο όπου οι Δήμοι και οι Περιφέρειες εξαιτίας της πολιτικής του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης των ιμπεριαλιστών και των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, έχουν χάσει πλέον τον αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα και έχουν μετατραπεί σε προέκταση αστικού κράτους.

  Με τους νόμους ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, έχουν μεταφερθεί επιπλέον αρμοδιότητες του κράτους  στην Τοπική Διοίκηση με αντίστοιχη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης. Οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες φορτώνονται με επιπλέον φόρους για κοινωνικές ανάγκες που αφορούν την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια, τις υποδομές του τόπου κατοικίας τους, ενώ οι Δήμοι και οι Περιφέρειες γίνονται φορείς για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

  Αυτή την πολιτική υπηρετούν οι συνδυασμοί και οι παρατάξεις που στηρίζονται από τα κόμματα του κεφαλαίου, παρόλο που αρκετές εμφανίζονται και θα εμφανιστούν με το προσωπείο του «ανεξάρτητου».

  Κάτω από αυτές τις συνθήκες γίνεται ανάγκη η ανασύνταξη του κινήματος σε ταξική κατεύθυνση για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών και έχοντας μέτωπο ενάντια στα μονοπώλια, τις μεγάλες επιχειρήσεις και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς όπως είναι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Για το λόγο αυτό καλούμε όλους όσους αισθάνονται ότι πρέπει να παλέψουμε για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές, να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού, στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές εκλογές όποτε και αν γίνουν.

  Σας καλούμε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 6. 30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση, μέσα από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

  Του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Σταύρου Τάσσου, βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό και,

  Του υποψηφίου Δημάρχου Λήμνου Κώστα Μαδυτινού.

  Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ                                                                                                            ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ                                        Μύρινα 16-1-2019                                     Πληροφορίες: Αδαμ.Γαροφαλλίδου                                                                                                 Τηλ: 22543-50042   Κιν: 6937459622              

                                                        

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Την Δευτέρα  14 Ιανουαρίου  2019  η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας  πραγματοποίησε  στο Κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ» εκδήλωση (ενημερωτική-επιστημονική ομιλία) με θέμα «Η  ΖΩΗ ΜΕ ΑΦΟΡΑ» με ομιλητές τον γυναικολόγο- μαιευτήρα κο Κωνσταντίνο Γιαννίκα  και τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή κο Πέτρο Κεχαγιά. 

  Η εκδήλωση ,την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Λήμνου κος Ευάγγελος Γιαρμαδούρος και πολύς κόσμος, αφιερώθηκε στη μνήμη της Δάνιας Γλίντζου, η οποία «χτυπήθηκε» σε πολύ νεαρή ηλικία από τη νόσο και την αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια έχοντας δίπλα της την πολύτιμη στήριξη της οικογένειας της.

   Οι ομιλητές παρουσίασαν τις βιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις των παθολογικών καταστάσεων του μαστού, όπως ο καρκίνος του μαστού και εστίασαν στη μεγάλη σημασία της ορθής ενημέρωσης, της πρόληψης και της φροντίδας μετά τη διάγνωση.

  Η ζωντανή μαρτυρία της κας Σοφίας Χαψή για τη δική της «συνάντηση» με τη νόσο, καθώς και η γραπτή κατάθεση ψυχής του κου Άρη Τριάντου για τον ρόλο που θα πρέπει να έχει ο κάθε σύντροφος-συνοδοιπόρος στον αγώνα ζωής κάθε γυναίκας που νοσεί από καρκίνο του μαστού, έδωσαν πολλαπλά μηνύματα.

  Η εκδήλωση έκλεισε με την μουσική πινελιά του κου Δημήτρη Μαυράκη σ ένα ιδιαίτερα προσεγμένο μουσικό ρεπερτόριο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:

-Τον γυναικολόγο-μαιευτήρα κο Κων/νο Γιαννίκα.

-Τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή κο Πέτρο Κεχαγιά.

-Την κα Σοφία Χαψή.

-Τον κο Άρη Τριάντο.

-Τον κο Δημήτρη Μαυράκη.

-Τον κο Θύμιο Γουδέλλη.

- Τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης.

- Τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την διάθεση του κινηματοθεάτρου ΜΑΡΟΥΛΑ και την διαφημιστική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Εκ μέρους του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας

                                                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                               Αδαμαντία-Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 14:30

Εχει ιστορια η κοπη της βασιλοπιτας !

Εχει  ιστορια η κοπη της βασιλοπιτας που σημερα εχει τοση μεγαλη διαδοση…  Το αποδεικνυει η φωτογραφια μας !!!  

Κοπή πίτας στο Νοσοκομείο Λήμνου προς το τέλος της δεκαετίας του ΄50.

Ο Δ/ντής και οι αδελφές νοσοκόμες  με τη στολή τους, όλες χαρούμενες στη γιορτή, και μια μαμή, που άφησε εποχή. Τους αναγνωρίζετε;

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Γράμματα στον Αη-Βασίλη

 

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 

Εξακόσια είκοσι οκτώ (628) γράμματα έγραψαν και έστειλαν στον Αη-Βασίλη τα παιδιά από τα 82 δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία που επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Δεν είναι δυνατό να τα αναφέρουμε όλα – μόνο μια επιλογή από αυτά, τι ζήτησαν, πώς τον προσφώνησαν κλπ.

 

 • Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…
 • Καλέ μου Αηβασίλη…
 • Αγαπημένε μου Αγε Βασίλη…
 • Προς Άγιο Βασίλειο, Καισάρεια, Χο! Χο! Χο!
 • Από Καπνικό Σταθμό Προς Άγιο Βασίλη, Βόρειο Πόλο
 • Αγαπητέ άγιε φέτος ειλικρινά σου το λέω ήμουν καλό παιδί, δεν γκρίνιαζα, δεν χτυπούσα τα άλλα παιδιά…
 • Η φίλη μου η Έλενα δεν πιστεύει ότι υπάρχεις, αλλά εγώ πιστεύω και σου εύχομαι χρόνια πολλά!
 • Πάντα πίστευα ότι υπάρχεις. Σε ευχαριστώ!
 • Αγαπητέ Αη Βασίλη σ’ αγαπώ!!! Με πολύ αγάπη, ο φίλος σου…
 • Πρόσεξε να μη κρυώσεις να φορέσεις μπουφάν και μάλλινες κάλτσες…
 • Να έρθεις νωρίς γιατί αύριο το πρωί θα πάμε ταξίδι…
 • Να μη τρως έτοιμα φαγητά και πολλά μπισκότα και γίνεσαι χοντρός γιατί ύστερα θα σε μαλώνει η γυναίκα σου η κυρία Αγιοβασίλαινα…

 

 

Και τα δώρα που ζήτησαν:

 • Μια κουζίνα Μπάρμπι σαν αυτή που έχει η φίλη μου Ελένη
 • Μια κούκλα Μπάρμπι και το παλάτι
 • Ένα χοτγουίλς
 • Το μυστήριο του Πεκίνο
 • Ένα βιβλίο που το λένε Ζαχαρία
 • Το σπίτι της Πέππα μαζί με την οικογένεια της και όλους τους φίλους της
 • Ένα πλειστέϊσον
 • Ένα τάμπλετ άϊφον 9
 • Η ώρα της αλήθειας
 • Μη ξεχάσεις μαζί με το ηλεκτρονικό να φέρεις και τις μπαταρίες
 • Ό,τι μπορείς, σε ευχαριστώ πολύ
 • Ένα κουκλόσπιτο, αν όμως είσαι πολύ απασχολημένος, τότε φέρε μου ένα γατάκι
 • Θα ήθελα ένα εργαστήριο σαπουνιών και αρωμάτων
 • Μία βαλίτσα εξωτερικού για να πάω αμερική μαζί με τι μαμά, μπαμπά και αδελφό μου!!! Αν γίνεται να είναι μεγάλη!!
 • Ένα Lenovo τάμπλετ
 • LEGO Αστυνομία γιατί η μαμά δεν μου το αγοράζει
 • Ένα μονόπολι
 • Θέλω ένα παιχνίδι γιατί σε αγαπώ!!
 • Καλέ μου Α¨-Βασίλη δεν θέλω τίποτα
 • Θα ήθελα ένα αρμόνιο
 • Τον μπούλη φαταούλη και μια μονόπολι με λεφτά ψεύτικα
 • Ένα πιάνο με σκαμπό και μικρόφωνο
 • Θα ήθελα να μου φέρεις ένα σκυλάκι, μια γατούλα και μια κούκλα
 • Μια κούκλα DREAM
 • Ένα τουίστερ
 • Ένα ifon 9 και να μην κολάει καθόλου
 • Για τα χριστούγενα θα είθελα BOUM BOL, PS4 Forza 4-3 Tablet NEED FOR SPEED PAYBACK LAPTOP υπολογιστή
 • Αγαπητέ Αϊ Βασίλη άμα υπάρχεις θα ήθελα να μου φέρεις ένα Twister
 • ­­­Θέλω αυτό το κολιέ που σου ζωγραφίζω
 • Μια κούκλα LOL
 • Πυραμίδα του Φαραώ
 • Ασύρματα ακουστικά
 • Ό,τι θες εσύ
 • Το ιατρείο της Μπάρμπι
 • Ένα επιτραπέζιο
 • Ένα καινούργιο ποδήλατο
 • Το παιχνίδι Κατάμουτρα γιατί είναι διασκεδαστικό και θα μπορώ να παίζω με την οικογένεια μου!!!
 • Το γράμμα μου το άφησα στο σπίτι, θα το στείλω από εκεί
 • Το βαλιτσάκι της μικρή γιατρός το μεγάλο
 • Popsie slime όλων των ειδών
 • Την μονόπολι της ζαβολιάς
 • Έχω σχεδόν όλα τα παιχνίδια, φέτος και να μη μου φέρεις δεν πειράζει, εύχομαι να είσαι εσύ καλά και η γυναίκα σου
 • Τον πύργο του Άϊφελ τρισδιάστατο παζλ
 • Θέλω ένα πατίνι
 • 3 κούκλες Μπάρμπι και το κομμωτήριο
 • Ένα βιβλίο για ζώα
 • Θέλω νερφ όπλα και λολ και τον γαλαμπούκα
 • Ένα αυτοκίνητο με τηλεχειριστήριο
 • Το επιτραπέζιο Κατάμουτρα
 • Ένα ρολόι benten, σε αγαπώ πολύ-πολύ
 • Ένα αυτοκίνητο με οδηγό, το χρώμα του πρέπει να είναι μπλε
 • Ένα κινητό
 • Το album των BTS να δω τον V Junkook
 • Φέτος θα ήθελα ένα υπολογιστή για να κάνω τα μαθήματα μου, αν δε σε βάζω σε κόπο. Επίσης να είναι μια τέλεια χρονιά
 • Ένα μικρόφωνο καραόκε
 • Αν δεν σε βάζω σε κόπο, θέλω να μου φέρεις ένα ηλεκτρονικό ρολόι από τα Public, φυσικά άμα πιστεύεις ότι ήμουνα καλό κορίτσι. Με αγάπη
 • Το εργαστήριο της ζωγραφικής
 • Ένα γατάκι με μαλακό τρίχωμα, γιατί οι γονείς μου δεν μου παίρνουν Αν είσαι πολύ απασχολημένος, φέρε μου ένα φορτ νάιτ
 • Θέλω το στούντιο νυχιών 8 ευρώ, τη νέα ντουλάπα της Μπάρμπις 30 ευρώ και αν μπορείς αυτό που ανεβαίνεις πάνω και σε προχωράει 200 ευρώ
 • Μια πίστα χοτ γουίλς
 • Την κούκλα Έλσα
 • Ένα τηλεκατευθυνόμενο και ένα κουτί μαγείας
 • Την κουζίνα μπάρμπι, την είδα στην τηλεόραση
 • Το βιβλίο ένα δέντρο μια φορά
 • Έναν στάβλο με δύο άλογα επειδή μου αρέσουν τα άλογα πολύ
 • Το σετ μαγικών
 • Τσιτσιομπέλο πυρετούλη
 • Ένα άιφον τάμπλετ
 • Ένα επιτραπέζιο επειδή ήμουν καλό παιδί βοηθάω τη μαμά μου στα πιάτα
 • Ένα ζευγάρι καινούργιες μπότες
 • Ό,τι πλειμομπίλ θέλεις
 • Το μακ ρομπότ
 • Ένα πόρσε πλεϊμομπίλ
 • Μια κιθάρα
 • Σ’ αγαπώ πολύ και θέλω να μου φέρεις ένα ΜΡ3 και στον αδελφό μου ένα μίνι φουσκωτό
 • Ένα ξύλινο τρενάκι
 • Πλαστικές πέτρες για τη γιαγιά Μαρία
 • Ένα πλέϊ στέσιον 4 FIFA 19
 • Θέλω GT5 και PS5
 • Ένα μεγάλο σπίτι playmobil και σε όλους τους άλλους υγεία ευτυχία χαρά και αγάπη. Χρόνια πολλά! Γεια σου.
 • Θα ήθελα να μου φέρεις πράγματα για γάτες
 • Το επιτραπέζιο τζένκα
 • Το πριγκιπικό παλάτι
 • Λίγα τρενάκια, μια σκουπιδιάρα και πέντε ζωάκια
 • Ένα θρανίο ή ένα ποδήλατο
 • Το πάζλ με 20 κομάτια
 • Ένα ΜΡ3 γιατί το παλιό μου είναι χαλασμένο
 • Ένα σετ ζωγράφου με πολλούς καμβάδες δηλαδή 10
 • Θέλο εμπι θρι σε παρακαλώ
 • Αν μπορείς ένα πληκτρολόγιο ρέϊζερ το καινούργιο και ένα ποντίκι
 • Ένα εισιτήριο για το Λονδίνο και από τη γιαγιά μου θα είθελα εργαστίρι SLAIM
 • Φέτος θα ‘ήθελα να μου φέρεις την ειρήνη στα παιδιά που έχουν πόλεμο. Σε αγαπάω πολύ.
 • Ένα κουτί μακιγιάζ!!!
 • Ένα μικρό αρμόνιο, επίσης ένα χοντρό μαξιλάρι και ένα χοντρό πάπλομα. Χρόνια πολλά!
 • Ένα τανκς και ένα δεινόσαυρο για τον μικρό μου αδελφό
 • Το επιτραπέζιο Σπάσε το καρπούζι
 • Ένα τάμπλετ αλιθηνό να έχει και εφαρμογές και youtoud για να βλέπω βίντεα. Με πολή αγάπη
 • Ένα ποδήλατο χρυσό να έχει και φωτάκια και φουσκοτές ρόδες
 • Θέλω ένα κινητό
 • Τα καψουλίνια και μπούλης φαταούλης με πολλά φυλλιά
 • Θα ήθελα να μου φέρεις μια θήκη για το κινητό μου που είναι αλκατέλ και να έχει επάνω στρας και την σοκολατομηχανή. Σε ευχαριστώ
 • Θα ήθελα ένα μεγάλο ποδήλατο με ψηλή σέλα μια μονόπολι. Και μια κούκλα που να μιλάι να κλέϊ και να τρόι και να πίνι νερό
 • Τα παπούτσια ΝΙΚΕ και ένα παιχνίδη από την γερμανία που θα πάω!
 • Για μένα ένα επιτραπέζιο, στη μαμά ένα κινητό και στον μπαμπά ένα πορτοφόλι
 • Θέλω να μου φέρεις κάπια γιαλιά που νομίζεις πως είσαι στο φεγγάρι
 • Θέλω ένα τρολ
 • Θα ήθελα μια κούκλα με κόκκινο φόρεμα
 • 50 φακελάκια του FORTΝIΤ. Θα σε περιμένω με γάλα μπισκότα και ένα καρότο για τον Ρούντολφ
 • Θέλω ένα επιτραπέζιο και να κερδίζει η ομάδα του μπαμπά μου ΠΑΟΚ
 • ΌΤΙ θέλεις εσύ και να με αγαπάς
 • Θα ήθελα να μου φέρετε ένα επιτραπέζιο το TWISTER και για τον αδελφό μου ένα πίνακα ζωγραφικής να ζωγραφίζει μόνο εκεί
 • Φέτος θέλω να μου φέρεις στο σπίτι μου ένα ενυδρείο 80 λίτρων με όλα τα απαραίτητα. Στο σπίτι της Ελένης ένα Kanastrit filtration system, στο σπίτι της εξαδέλφης μου της  Δ. ένα hider για λίμνη και στο κτήμα της θείας μου ένα exost με περιστροφή 360 μοιρών. Επίσης κάνε τα μαγικά σου η Χ.Α. κι εγώ να αγαπάμε ο ένας τον άλλο για πάντα!!! Συγνώμι για τα ορθογραφικά λάθη.

 

Από ότι φαίνεται, τα πλέον δημοφιλή ήταν, για τα κορίτσια η Μπάρμπι και τα αξεσουάρ της. Για τα αγόρια ηλεκτρονικά, φακελάκια FORTNITE, το πολυβόλο NERF, επιτραπέζια, playmobil, τάμπλετ κα

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η σημερινή (Δευτ. 14/1/19) ψήφιση στη Βουλή του Νομοσχεδίου που περιλαμβάνει και το ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,  το όποιο με το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο θα ονομάζεται χωρίς το "ΣΧΟΛΙΚΟ" , σκέτο ΠΑΛΛΗΜΝ ΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και θα  αλλάξει ριζικά  τη  μορφή διοίκησης και τις δραστηριότητες του Φορέα αυτού.

Η αλλαγή ημερομηνίας έγινε λογω της Ψήφου Εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση,   που θα απασχολήσει  τη Βουλή για ένα τριήμερο.    

Για την ψήφιση του Νόμου,  που έχει περάσει από τις Επιτροπές της Βουλής κατά πλειοψηφία (φωτογραφία),  έχει μεταβεί στην Αθήνα για να παραστεί στη Βουλή,  ο Πρόεδρος του Κτήματος ,  Χρήστος Κακαρνιάς,   ο οποίος σε μια σημερινή επαφή στην  εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ χαρακτήρισε ιστορική την ψήφιση του  Νόμου,  που θα οδηγήσει, όπως είπε,  στην αναγέννηση αυτού του Φορέα.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Σελίδα 1 από 3

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΗΜΝΟ !!!

Αγγελία για Κότσινα Λήμνου

Πωλείται, δίνετε αντιπαροχή ή με συνεργασία για αξιοποίηση, 15 στρέμματα εντός σχεδίου με κάλυψη 70% !

Έχει σχέδια για 240 κλίνες με άδεια ξενοδοχείου. Πρόσοψη στην αμμώδη παραλία του Κότσινα (Φωτογραφία) . Φως και νερό.

Επίσης 90 στρέμματα εκτός σχεδίου με πρόσοψη 500 μέτρα στην παραλία, φως και νερό.

Τηλέφωνο

6947822444