17 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
ΛΗΜΝΟΣ - Ειδήσεις Λήμνου, Αθλητικά Λήμνου, Μούδρου, Μύρινας, Ατσικής, Νέας Κούταλης - Limnos News

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NOOZ.GR ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΧΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…

Συνεχίζει η Άγκυρα την προκλητική τακτική της δέσμευσης περιοχών, όχι μόνο εντός του FIR Αθηνών αλλά και εντός του ελληνικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων, ενώ για μια ακόμη φορά η δέσμευση για άσκηση SAR επικαλύπτει όλο το σύμπλεγμα του  Καστελόριζου.

Ειδικότερα, με την NAVTEX 534/18 οι τουρκικές Αρχές δεσμεύουν μια μεγάλη περιοχή για άσκηση Έρευνας και Διάσωσης για την Πέμπτη 3 Μαΐου  και σε μια κίνηση αποκαλυπτική των προθέσεων, ο σχεδιασμός της Άσκησης επικαλύπτει όλη την  περιοχή του Καστελόριζου και των παρακείμενων νησιών

Η τουρκική αναγγελία μάλιστα αναφέρει με νόημα ότι η άσκηση διεξάγεται «έξω από ξένα χωρικά ύδατα».

Ταυτόχρονα, με την NAVTEX 0537/18 η Τουρκία δεσμεύει περιοχή για άσκηση με πραγματικά πυρά μεταξύ της Λήμνου και της Λέσβου για την Τετάρτη 2 Μαΐου, σε μια περιοχή που βρίσκεται εντός των διεθνών χωρικών υδάτων, εντός του FIR Αθηνών που η ευθύνη έκδοσης Αναγγελιών ανήκει στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά την πρώτη NAVTEX η Τουρκία αμφισβητεί την αρμοδιότητα της Ελλάδας για Έρευνα και Διάσωση  εντός της περιοχής Ευθύνης της που συμπίπτει με το FIR Αθηνών, και με μονομερείς δηλώσεις διεκδικεί την άσκηση αρμοδιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της  Έρευνας και Διάσωσης μέχρι το μέσο του Αιγαίου και σχεδόν σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο.

Η αξίωση αυτή της Τουρκίας αποσκοπεί στον εγκλωβισμό ελληνικών νησιών σε ζώνη τουρκικής αρμοδιότητας, σε μια  κίνηση στην κατεύθυνση υπονόμευσης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο.

Σε ισχύ παραμένουν και οι υπόλοιπες δεσμεύσεις μεγάλων περιοχών στο Αιγαίο για ασκήσεις για όλη την διάρκεια του 2018 ενώ δεν είναι τυχαίος ο σχεδιασμός των επιστημονικών ερευνών του Piri Reis που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή γύρω από την Ίμβρο και την Τένεδο και εφάπτεται του πεδίου βολής που παράνομα έχουν δεσμεύσει οι Τουρκικές Αρχές με την NAVTEX 1410/17  και εκτείνεται μεταξύ της Σαμοθράκης και της Λήμνου.

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

          Στη Λήμνο είχαμε σήμερα,  30/4, προσυνεδριακές συναντήσεις στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Β. Αιγαίου το όποιο θα διαξευχθεί στη Μυτιλήνη στις 2 και 3 Μάη.

Από το πρωί  μέχρι  αργά το απόγευμα  βρέθηκε στη Λήμνο  και κατέγραψε τις θέσεις και τις προτάσεις Άρχων και Φορέων,  οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση,  μια Συνεργάτης του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο θεματικός κατάλογος των καλεσμένων αναφέρεται παρακάτω και ήταν αρκετοί αυτοί που προσήλθαν από τους χώρους αυτούς.  

          Το πρόγραμμα συναντήσεων για κάθε ομάδα φορέων έχει ως εξής:

 

 10.30 – 11.00: Έπαρχος

11.00  – 11. 30 : Δήμαρχος

 11.30 – 12.00 : Αυτοδιοικητικοί

12.00:  Ελεύθεροι Επαγγελματίες

13.00:  Παραγωγικοί φορείς- Ανάπτυξη

14.00:  Υγεία- Πρόνοια – Διοίκηση

16.00:  Πολιτισμός – Αθλητισμός

17.00:  Μεταφορές- Μετακινήσεις- Τουρισμός

18.00:  Παιδεία

18.45:  ΜΜΕ ΛΗΜΝΟΥ

Οι συναντήσεις γίνονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παπουτσίδειο πάνω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

 

Στη Φωτογραφία η Εκπρόσωπος του Υπουργείου  Ανάπτυξης με τους πρώτους στη σειρά συνομιλητές, τον Έπαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Αδαμίδη. Ακολουθησε ο Δήμαρχος και αρκετοί από τους ενδιαφερομένους  Φορείς  και Πολίτες οι όποιοι έβαλαν ο καθένας από το χώρο που εκπροσωπεί τα θέματα του νησιού με αναπτυξιακό χαρακτήρα.  

 

Ο Έπαρχος, λίγο μετά την συνάντηση της φωτογραφίας   μας είπε σε εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ότι ένα θέμα που έθεσε είναι στην νέα δρομολογιακή ακτοπλοϊκή σύνδεση που θα προκηρυχτεί για την επόμενη τριετία  και θα ισχύσει από το νέο έτος θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση του πλοίου της γραμμής του Λαυρίου σε Α ή Β κατηγορίας, για να μην κοιμούνται οι επιβάτες κατάχαμα όταν ταξιδεύουν με το σημερινό πλοίο. Ακόμη στα δρομολόγια οι  ώρες και  μέρες αναχώρησης πρέπει να γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη των Φορέων της Λήμνου.

Το μειωμένο  ΦΠΑ να επανέλθει για τα Νησιά της Περιφέρειες Β. Αιγαίου.

Το μεταφορικό Ισοδύναμο να εφαρμοστεί και να ισχύσει και για τα αεροπλάνα όπως και για την μεταφορά Καυσίμων για να πέσουν οι τιμές σε πανελλαδικά επίπεδα.

Τα φράγματα Κάσπακα  και Ατσικής είναι επίσης μια άμεση αναπτυξιακή ανάγκη.

Ο Κώστας  Αδαμίδης από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη  για τον αγροτικό τομέα έθεσε στη Συνεργάτη του Υπουργού ανάπτυξης κ. Βερναρδάκης το θέμα της καθυστέρησης του αναδασμού που πρέπει να επισπευστεί, ενώ όπως μας  είπε θα είναι στη Μυτιλήνη και μάλιστα ως συντονιστής της Συνεδρίας της σχετικής με την Αγροτική Οικονομία,  στην οποία θα πάρουν μέρος ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης κ. Ευαγγ. Αποστόλου,  ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Τσιρώνης και άλλα στελέχη του Υπουργείου. Εκεί μας είπε ο Κ. Αδαμίδης θα θέσει  τα ζητήματα της Λήμνου και μάλιστα γραπτώς.

Στην Απογευματινή Συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους Δημοτικούς συμβούλους για τα θέματα που έθεσε στην πρωινή συνάντηση με την Εκπροσώπου του Υπουργείου, ενώ θα ταξιδεύσει και αυτός στη Μυτιλήνη για να πάρει μέρος στις θεματικές συνεδρίες που θα γίνουν εκεί. Γενικά στη Συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου έγινε  αρκετή κουβέντα για το επερχόμενο Συνέδριο το οποίο άλλοι χαρακτήρισαν μια φιέστα και άλλοι είπαν ότι εφόσον καλούμαστε να καταθέσουμε προτάσεις πρέπει να το κάνουμε και αργότερα να κρίνουμε τι από αυτά θα πραγματοποιηθούν.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

                                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ           

Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου είχε τη χαρά να υποδεχτεί τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψής τους στη Λήμνο. Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των δύο σχολείων στον χώρο του κοινοτικού κτήματος  «Μητρόπολις» όπου οι μαθητές φύτεψαν μία ελιά ως συμβολική ένδειξη της φιλίας τους και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από τη Διευθύντρια του Γυμνασίου και τη  γεωπόνο του κτήματος. Έπειτα, ακολούθησε στον χώρο του γηπέδου του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των δύο σχολείων ενώ ομάδα μαθητών και από τα δύο σχολεία  συμμετείχαν σε καλλιτεχνική δράση ζωγραφίζοντας μια ελιά σε εσωτερικό τοίχο του  σχολείου.  Τέλος, στο πολιτιστικό κέντρο Πορτιανού έγινε παρουσίαση των σχολικών προγραμμάτων των δύο σχολείων και ακολούθησε μπουφές που τον παρέθεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου  σε εκπαιδευτικούς και  μαθητές.  Η συνάντηση των δύο σχολείων επισφραγίστηκε και με την ανταλλαγή συμβολικών δώρων. 

Την Κυριακή 29 Απριλίου έγινε ο αποχαιρετισμός των φιλοξενούμενων μαθητών με γεύμα, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στις Σαρδές σε αμοιβαίο κλίμα συγκίνησης. Εποικοδομητική ήταν η αλληλεπίδραση των μαθητών τις δύο μέρες που συναντήθηκαν. Αυτές τις δύο ημέρες οι μαθητές  του Κολλεγίου Αθηνών συμπορεύτηκαν με τους μαθητές του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, για να προσεγγίσουν βιωματικά την ιστορία και τις παραδόσεις του νησιού μας.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Εντελώς πρόσφατα ο Δήμος ανακοίνωσε  με αυστηρό ύφος  ότι τα κλαδιά και τα χόρτα απο κλαδέματα και καθαρίσματα κήπων,  δεν πρέπει να τα πετάμε στους κάδους απορριμμάτων ή να τα εναποθέτουμε κάπου εκεί δίπλα  αλλά  να βάζουμε μέσα στους   πιο μεγάλους ειδικούς κάδους, κοντέινερ , τα οποία θα βρίσκονται σε 4 σημεία της Μύρινας,  κοντά στους άλλους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Ένα από  αυτά τα σημεία ήταν και τα Ρηχά Νερά.

Όμως , σήμερα Κυριακή 29/4  πρωϊ,  αντίκρισα στα Ρηχά Νερά  την εικόνα της Φωτογραφίας: Κοντά στους Κάδους Απορριμμάτων και ανακύκλωσης, εκεί που έπρεπε αλλά δεν υπήρχε  Κοντέινερ,  κάποιος έφερε τα κλαδιά και , τι να κάνει;  τα εναπόθεσε κάτω… Πάλι καλά που δεν προσπάθησε να τα χώσει μέσα στα σκουπίδια.

Εβαλαν τελικά απο το Δήμο τα Κοντέινερ ή έμειναν μονο στην ανακοίνωση;  

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 20:08

Τώρα που είναι άνοιξη

ΤΟ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ                    

 Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 Ενα παλιό (1959) τραγουδάκι με τη Νάνα Μούσχουρη ταιριάζει απόλυτα για τη Λήμνο αυτήν την εποχή:

            “Τώρα που είναι άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν

            οι νύχτες με ζαλίζουνε τα αγόρια σαν σφυρίζουν

            Κι όσους τα βράδια συναντώ μου λένε καλησπέρα

            μα εγώ δεν έχω τι να πω σφυρίζω στον αέρα.

            Κάπου υπάρχει η αγάπη μου…

            Πραγματικά, αυτή την εποχή η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο χαλί με ανθισμένα λουλούδια. Στους λόφους μοσχοβολάει το θυμάρι και στους κήπους οι λεμονιές και το γιασεμί σε ζαλίζουν με το έντονο άρωμα τους.

Η Λήμνος έχει κάτι μαγικό.

Σε κάνει να ονειροπολείς. Σε κάνει να ερωτεύεσαι…

           

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 12:28

Το Κολλεγιο Αθηνων, 5ημερη στη Λημνο !

Μύρινα 28/04/2018

Δελτίο Τύπου

                                                         

          Από μαθητές «πλημμύρισε» για άλλη μία φορά η αίθουσα «Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου» στο οίκημα Σαχτούρη στο Μύρινα. Τον χώρο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη διακεκριμένη λογοτέχνιδα της Λήμνου, επισκέφθηκαν σήμερα, Σάββατο 28 Απριλίου, 90 μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής και σε κοινές δράσεις με το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.

Τους μαθητές υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ευχαριστώντας τους που επέλεξαν τη Λήμνο για την εκδρομή τους.

Στη συνέχεια, η  εκπαιδευτικός και πρώην διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου κ. Δέσπονα Παπαδοπούλου έκανε μία περιεκτική και γλαφυρή  αναφορά στη Λήμνο και το έργο της λογοτέχνιδας  Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου.  Παρουσίασε, επίσης, την αίθουσα που λειτουργεί προς τιμήν της και φιλοξενεί την προσωπική της βιβλιοθήκη που γενναιόδωρα προσέφερε στον Δήμο Λήμνου, αλλά και πολύτιμα προσωπικά αρχεία.

Τέλος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη βιβλιοθήκη και να γνωρίσουν από κοντά στοιχεία από τη ζωή και το έργο της κ. Λαμπαδαρίδου.

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Το Περιφερειακό Συνέδριο, το 14ο, το οποίο πραγματοποιείται στην έδρα της  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τη Μυτιλήνη, στις 2 (Τετάρτη)  και 3  (Πέμπτη) Μάη  είναι μια διαδικασία μεγάλου μεγέθους (εμείς σε αυτό συμπέρασμα καταλήξαμε) για τον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό   και  την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Χώρας.

Η προσπάθεια  αποκέντρωσης αυτού του σχεδιασμού είναι εμφανής καθώς τις μέρες αυτές  του Συνεδρίου στη Μυτιλήνη θα βρίσκονται όλοι σχεδόν οι Υπουργοί  της Κυβέρνησης, όπου θα λάβουν χώρα 10 συνεδρίες . Γίνεται κάθε προσπάθεια σε  αυτή η διαβούλευση να συμμετέχουν όχι μόνο Φορείς αλλά και πολίτες του κάθε νησιού. 

Με αυτή την έννοια υπάρχει μια ακόμη πρόσκληση για κάθε ενδιαφερόμενο,  ο οποίος  θα ήθελε να καταθέσει τις ιδέες του. Αυτό θα γίνει τη Δευτέρα 30 Απριλη, όταν θα βρίσκονται στη Λήμνο συνεργάτες  του Υπουργού Επικρατείας κ. Βερναρδάκη.

Το κείμενο αυτής της Πρόσκλησης  είναι πολύ οικείο και καθόλου γραφειοκρατικό και το παραθέτουμε για κάθε ενδιαφερόμενο:

Φίλες και φίλοι στη Λήμνο

Όπως σας είναι γνωστό την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018., πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη το 14ο αναπτυξιακό συνέδριο που αφορά την περιοχή μας, το  Β. Αιγαίο. Οι  φορείς αλλά και κάθε μεμονωμένος  πολίτης της Λήμνου που ενδιαφέρεται ,καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το πως θα ήθελαν να δουν τη Λήμνο τα επόμενα χρόνια και με ποιο τρόπο νομίζουν ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί.

Οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν στο συνέδριο αλλά και θα κατατεθούν σε κάθε αρμόδιο υπουργείο και στην Περιφέρεια. Θα αποτελούν πολύτιμη πηγή πληροφόρησης απευθείας από την κοινωνία, για αυτούς που σχεδιάζουν την πολιτική για κάθε τόπο.

Η συνεισφορά σας λοιπόν στο διάλογο είναι χρήσιμη αλλά και απαραίτητη.

Οι φορείς για τους οποίους υπήρχαν επικαιροποιημένα στοιχεία, θα λάβουν ατομική πρόσκληση να έρθουν στην προσυνεδριακή συνάντηση στην οποία θα  βρίσκεται συνεργάτης του Υπουργού επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Όσοι όμως δεν θα πάρετε  πρόσκληση δεν σημαίνει ότι δεν είστε καλεσμένοι. Απλώς δεν σας βρήκαμε και σας καλούμε τώρα μέσω των ΜΜΕ.

 Σας περιμένουμε την ώρα που έχει ορισθεί για τον τομέα σας. Θέλουμε να διατυπωθούν  όλες οι προτάσεις  και να μεταφερθούν όλες οι απόψεις.

Το πρόγραμμα συναντήσεων για κάθε ομάδα φορέων έχει ως εξής:

 10.30 – 11.00: Έπαρχος

11.00  – 11. 30 : Δήμαρχος

 11.30 – 12.00 : Αυτοδιοικητικοί

12.00:  Ελεύθεροι Επαγγελματίες

13.00:  Παραγωγικοί φορείς- Ανάπτυξη

14.00:  Υγεία- Πρόνοια – Διοίκηση

16.00:  Πολιτισμός – Αθλητισμός

17.00:  Μεταφορές- Μετακινήσεις- Τουρισμός

18.00:  Παιδεία

18.45:  ΜΜΕ ΛΗΜΝΟΥ

Οι συναντήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα 30 Απριλίου  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παπουτσίδειο πάνω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

Φίλες και φίλοι

Το συνέδριο αυτό οργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης  και από  την Περιφέρεια Β. Αιγαίου. Αυτοί κυρίως θα μελετήσουν και θα αξιοποιήσουν  τις προτάσεις σας. Ούτε κομματική φιέστα είναι όπως λένε μερικοί για να το υποβαθμίσουν, ούτε ευκαιρία για ταξίδια και αναψυχή όπως κακόβουλα παρουσιάζεται από ορισμένα μέσα. Δουλεύουμε σκληρά, οι περισσότεροι εθελοντικά  για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να πάει μπροστά.

Ευχαριστούμε  εκ των προτέρων τα ΜΜΕ της Λήμνου για τη μετάδοση του μηνύματός μας

Από το γραφείο συνεργατών του Υπουργού Επικρατείας

 synvoraig@gmail.com

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 19:09

Η γλίστρα στο Λιμάνι Μυρινας !

Η  νοικοκυροσύνη και η πρωτοβουλιακή  διάθεση των μελών του Λιμενικού Ταμείου είναι,  και από αυτό το μικρό έργο,  φανερή.

Η γλίστρα για να  ρίχνουν στη θήλασα σκάφη, τα οποία μεταφέρονται με τρέιλερ,  ενισχύθηκε με τσιμεντένιες  κατασκευές, όπου μπορεί κάποιος ακίνδυνα να σταθεί, να ξεκουραστεί στα παγκάκια που τοποθετηθήκαν ενώ  φωτίζεται τη νύχτα.   

Πρόσεξαν ακόμη και τις λεπτομέρειες, όπως η οριοθέτηση της προβλήτας με κιτρίνη γραμμή και προσέξτε  το σηματάκι που με εικόνα προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος γλιστρήματος..  

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 12:34

Γενέθλια στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ !!!

Η ατμόσφαιρα ήταν Γιορταστική σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ!

Κεράσματα και ευχές στη Μαρίνα που είχε Γενέθλια της.

Στην εκπομπή της Μαρίνας και της Νατάσας στο "Πρωινό Εσπρεσάκι" , τα τηλέφωνα των ακροατών  έδιναν τον τόνο και εσωτερικά ήμασταν στο  ίδιο κλίμα, όπως αυτό φαίνεται στα πρόσωπα της φωτογραφίας  με τη  Μαρίνα (στο κέντρο),  τη Δέσποινα και τη Νατάσα.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 07:59

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ !

Οι πρωτες ομπρελες και ξαπλωστρες στηθηκαν και αμέσως γεμισαν !!! 

Διάσπαρτα μπάνια από κάποιους,   ας τους πούμε τολμηρούς,  αρχισαν απο την αρχη του Απριλη αλλα ετσι επισημα με σφραγιδα (ομπρελες) και υπογραφη (ξαπλωστρες) αρχισαν,  26 Απρίλη 2018 !  

Τώρα,  γιατι αυτή η  αναγκη για   να κανουμε μπανιο, πρέπει να περάσουμε πρώτα απο τις ξαπλώστρες, είναι ένα ερώτημα…

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Σελίδα 1 από 7