20 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 07:36

Εκαναν το δεντρο... καρνάβαλο ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ανακοίνωση του Δήμου,  για την υπερβολική και ανεξέλεγκτη χρήση των αεροπανό για διαφημιστικούς λόγους,   είναι σωστή και δικαιολογημένη,  μόνο που ήρθε κάπως αργά, στις 29 Αυγούστου. Τώρα το "πανηγύρι" τελείωσε"…

Όμως για να φανεί ποσό δίκαιο  έχει  ο Δήμος,  με την ανακοίνωση του και ειδικά στον τομέα της αισθητικής... (εδώ όχι της επικινδυνότητας),  το μοναδικό εναπομείναν πανό  στα Ρηχό Νερά   αποδεικνύει την παραβίαση κάθε κανόνα αισθητικής και  προστασίας της εικόνας του δέντρου που, με το πανό στα ανάμεσα στα κλαδιά  του,  το έκαναν καρνάβαλο !

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ                                               Μύρινα 29.08.2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ

ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝΑΦΙΣΩΝ 

             To τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε έξαρση του φαινομένου της παράνομης τοποθέτησης διαφημιστικών εναέριων αφισών και πλαισίων στους δημοτικούς δρόμους, τα οποία αλλοιώνουν το τοπίο, υποβαθμίζουν την αισθητική του νησιού μας και αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των οδηγών, των κατοίκων και των επισκεπτών.

           Ο Δήμος έχει τοποθετήσει πίνακες ανακοινώσεων για την προβολή και τοποθέτηση διαφημιστικών εντύπων  εντός της πόλης της Μύρινας για τον σκοπό αυτό.

          Παρακαλούνται όσοι επαγγελματίες έχουν τοποθετήσει διαφημιστικές αφίσες για την προβολή της επιχείρησής τους, να τις απομακρύνουν άμεσα.

 

          

 

Διαβάστηκε 1302 φορές