19 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 07:17

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,  ΠΟΥ ΜΑΣ "ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ" ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ  ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΨΙΧΑΛΙΣΜΑ (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ; ) ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Δήμος Αγιου Ευτρατίου - Δελτίο Τύπου

                                              Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή των επισκεπτών και των κατοίκων ολοκληρώθηκε το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ, I Sea Art Festival, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί του Αγίου Ευστρατίου.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί τη Hellenic Sea Ways, που ανέλαβε τα έξοδα μετακίνησης των καλλιτεχνών – συμμετεχόντων, την τράπεζα Eurobank Ergasias AE, με τη χορηγία της οποίας καλύφθηκαν τα έξοδα διαμονής και διατροφής, το οινοποιείο Σαβόγλου Ι.- Π. Τσιβόλα καθώς και όλους τους εθελοντές – συντοπίτες μας οι οποίο αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή παρέχοντας την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

Διαβάστηκε 734 φορές