19 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 21:04

ΚΚΕ - Τομ. Επιτρ. Λημνου προς το SPORT24 (η λογική νικά τον παραλογισμό) Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

Προς

Το SPORT24

Κοινοποίηση

Τοπικά ΜΜΕ

 Απάντηση σχετικά με το δημοσίευμά σας στην στήλη γνώμες

(η λογική νικά τον παραλογισμό)

Προφανώς ο δημοσιογράφος της στήλης, είτε δεν γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση των αθλητικών υποδομών στις ακριτικές περιοχές είτε κάνει πως δεν γνωρίζει. Τον πληροφορούμε λοιπόν πως η ύπαρξη ενός και μοναδικού κλειστού σταδίου στις περισσότερες περιοχές, είναι η μόνη διέξοδος συνολικά για την νεολαία αφού τους χειμερινούς μήνες χρησιμοποιείται και ως αίθουσα γυμναστικής ανεξάρτητα από το άθλημα ώστε οι σύλλογοι και οι δήμοι, τα σχολεία, να απασχολούν τον πληθυσμό.

Ειδικά στα νησιά είναι η μόνη διέξοδος για την νεολαία. Στη Λήμνο επομένως μιλάμε για περισσότερους από 200 αθλούμενους που αφορούν όλα τα αθλήματα. Και το μπάσκετ. (Απορούμε γιατί το «στίβος στο κλειστό» σας φαίνεται παράλογο. Δεν προπονούνται αθλητές στίβου το χειμώνα σε κλειστά στάδια; Ή μήπως δεν έχετε ακούσει ότι σ’ αυτό το κλειστό στάδιο έχουν διοργανωθεί δύο πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα χάντμπολ;)

Η θέση του ΚΚΕ είναι να μπορούν όλα τ´ αθλήματα και όλα τα τμήματα  να χρησιμοποιούν το γήπεδο με βάση τις ανάγκες τους. Και το μπάσκετ. Αυτή η λύση προωθείται σήμερα και δεν είναι παραλογισμός.

Σ αυτό που αντιταχθήκαμε ήταν στην αποκλειστική χρήση μιας ομάδας . Στη λογική που θέλει ένα επιχειρηματία επειδή έχει  λεφτά (και καλύπτει ό, τι δεν μεριμνά το κράτος)  , να έχει αποκλειστικότητα σε ένα γήπεδο δημόσιο, που φτιάχτηκε με λεφτά του ελληνικού  και λημνιακού λαού.

Για την αντικειμενική πληροφόρηση των αναγνωστών σας, σας καλούμε να διασταυρώσετε τις πληροφορίες σας και με τις σχετικές ανακοινώσεις των αθλητικών σωματείων του νησιού ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ και ΛΗΜΝΟΣ ΣΠΟΡΤΣ ΚΛΑΜΠ όπως ελπίζουμε να δημοσιεύσετε την απάντησή μας, για να μάθει ο κόσμος την πραγματική μας θέση.

Μύρινα 28-8-2018

Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Διαβάστηκε 850 φορές