19 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 13:08

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΝΕΡΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΛΠ - ΤΙΠΟΤΑ ΛΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Ραδιοφωνική συζήτηση μας  με τον Δημοσιογράφο, στο Λονδίνο, Βύρωνα Καρύδη,  ο οποίος λογω της Λημνιακής Καταγωγής του, από την Παναγιά,  κάθε Σάββατο μας προσφέρει μια ανταπόκριση  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, με το 10λεπτο "ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ",  ανάμεσα στα άλλα αναφερθήκαμε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το χωριό Παναγιά.

Η αποχέτευση, μας είπε ο Βυρων Καρύδης, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα του Χωριού.

 Τα σκουπίδια, επίσης!  Οι  κάδοι μένουν ξεσκέπαστοι και τα σκουπίδια μεταφέρονται με τον άνεμο στους δρόμους του χωριού. (φωτογραφία)

Η Οδοποιία. Στις  βασικές παραλίες του χωριού  πηγαίνουν  χωματόδρομοι και είναι  επικίνδυνοι.

 Το νερό του δικτύου δεν είναι πόσιμο. Ίσως κάποιο φίλτρο θα βελτίωνε την  κατάσταση . Ίσως η αφαλάτωση να είναι κάποια λύση, μας είπε.

Στη Σαράβαρη (μια απο τις παραλίες της περιοχής) , συμπλήρωσε ο Β. Καρύδης, υπάρχει μια  Σχολή για σερφινγκ κλπ, μόνο που  πολλές φορές βγαίνουν εκτός των καθορισμένων,  για τη Σχολή,   ορίων, περνούν στη ζώνη των κολυμβητών και ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι υπαρκτός  

Δηλαδή, όπως βλέπουμε στην Παναγιά από όλα τα συνηθισμένα προβλήματα: αποχέτευση, νερό, σκουπίδια, οδοποιία κλπ.  κανένα δεν έχει λυθεί και όλα παραμένουν όπως πριν από πολλά χρονιά.

 

Διαβάστηκε 769 φορές