19 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 22:09

Το νερο εγινε νερακι στη Μύρινα. Χωρις κανενα μετρο εγινε ενα επικινδυνο προβλημα... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η  έλλειψη νερού στο δίκτυο της Μύρινας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και το πρόβλημα γίνεται απειλητικό… Η  πίεση τις απογευματινές  και βραδινές ώρες είναι ελάχιστη στα χαμηλά ενώ στα ψηλά  του Ανδρωνίου και αλλού μοιράζουν νερό με το βυτίο. Το ξέραμε  από πέρσι τέτοια εποχή όταν είχαμε κάτι ανάλογο όμως την τελευταία  στιγμή κάπως  καλύφθηκε

Φέτος,  που και ο κόσμος είναι πιο πολύς και η σεζόν τραβά για όλο τον Αύγουστο,  η κατάσταση είναι επικίνδυνη με την έννοια ότι ο τουρίστας  όταν  αντιμετωπίσει ένα τέτοιο σοβαρό θέμα όπως είναι η έλλειψη  νερού θα φύγει πρόωρα και  μην τον είδατε,  μην το απαντήσατε, μετά.

Ο τουρισμός θέλει προετοιμασία  και υποδομές και εμείς από τέτοια είμαστε πολύ πίσω.

Η  φωτογραφία δείχνει τον πολύ γνωστό και με  πολλές ιδιότητες:  επιστημονικές καλλιτεχνικές και πάλαι  πότε  ποδοσφαιρικές,  το Γρ. Μανινάκη, ο οποίος ευαίσθητος στα οικολογικά, όταν ανακάλυψε ότι 2 από τις 4 βρύσες στην αυλή  του Δημοτικού Σχολείου Ανδρωνίου έχαναν  νερό ήρθε στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ. Ειδοποιήσαμε το  Δήμο όμως ο υπάλληλος που πήγε,  όπως μας  είπαν,  δεν διαπίστωσε κάτι τέτοιο. Ίσως γιατι η διαρροή δεν ήταν  από τη βρύση αλλά από τη  σωλήνα  μέσα από το τσιμέντο.   Όμως η διαρροή υπήρχε, ηταν εμφανής,   όπως το διαπίστωσα και εγώ,  και έτσι τη φωτογραφήσαμε για να έχουμε ένα στοιχείο.

Μικρή διαρροή όμως διαρροή. Θυμάμαι ότι στην αρχή του καλοκαιριού ο Δήμος έβγαλε ανακοίνωση για την ανάγκη κάθε οικονομίας στο νερό και  εξηγούσε ότι ακόμη και το στάξιμο μιας βρύσης πρέπει να το σταματήσουμε γιατι λίγο από δω λίγο από ΄κει χάνονται με τις μικρές διαρροές συνολικά μεγάλες ποσότητες νερού .

Διαβάστηκε 1684 φορές