17 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 11:56

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ... Ευχαριστηριο του Κ. Σκούρα Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ευχαριστήριο – Συγχαρητήρια

Απευθύνθηκα σε ιδιωτική κλινική  εκτός Λήμνου  για μια μικρή χειρουργική επέμβαση  δερματολογικής φύσεως στο πόδι. Μου ζήτησαν  100 ευρώ σαν συμμετοχή  μου για την κλινική,  ο  δε γιατρός μου ζήτησε  250 ευρώ  + 100 Ευρώ για τη βιοψία. Έπρεπε δηλαδή να πληρώσω  450 ευρώ  ο ίδιος και  δεν γνωρίζω πόσα ακόμα θα πλήρωνε  το Ταμείο μου. 

Τηλεφώνησα στο Νοσοκομείο της Λήμνου  στις 13-6-2018 και μου έκλεισαν ραντεβού για τις 20-6-2018 με τον  χειρούργο κο Οικονόμου Χρήστο. Δεν τον γνώριζα ούτε τον είχα συναντήσει ποτέ. Ούτε γνωριμία  χρησιμοποίησα για .. ιδιαίτερη μεταχείριση.  Είδε το θέμα μου  και μου  όρισε ραντεβού για χειρουργείο σε 8  ακριβώς μέρες.

Σήμερα 28 -6-18 χειρουργήθηκα και όπως μου είπαν, όλα πήγαν καλά. Η συμπεριφορά του  ίδιου και των συνεργατών του άψογη,  η επαφή μας  ανθρώπινη, όπως αρμόζει στις περιπτώσεις που κάποιος αγωνιά για την υγεία του.

Το νοσηλευτικό  προσωπικό ευγενικό και φιλικό, οι συνθήκες στο θάλαμο εξαιρετικές . Τους ευχαριστώ όλους  και τους δίνω  τα συγχαρητήριά μου .

Κόστος επέμβασης και βιοψίας  ΜΗΔΕΝ.  Δεν πλήρωσα ούτε ένα ευρώ  ούτε στο νοσοκομείο ούτε στο γιατρό. Κανείς δεν μου ζήτησε τίποτα παρά μόνο τον ΑΜΚΑ κατά την πρώτη μου επίσκεψη.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κ. Σκούρας – συν/χος  εκπαιδευτικός

Μύρινα Λήμνος

28-6-2018

Διαβάστηκε 710 φορές