25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 20:49

500 βάζα μέλι αγορασε ο Π. Μπούπουρας Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Είναι απίστευτο το άπλωμα του Π. Μπούμπουρα και η εμπλοκή του  στις δραστηριότητες της Λήμνου… Είναι παρών  σε ό,τι κινείται… όμως αυτό που έμαθα και είναι επιβεβαιωμένο δείχνει έναν επιχειρηματία με ανοιχτές κεραίες  σε κάθε τομέα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. 

Η  τελευταία του κίνηση, που και αυτή έχει το στοιχείο του εντυπωσιασμού,  είναι η αγορά από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Λήμνου,  500 βάζων μελιού.

Η αγορά αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο σε συμβολικό επίπεδο όσο και πρακτικό, τώρα που ο Μελισσοκομικός ξεκίνησε με οργανωμένο τρόπο,  με νέα συσκευασία πιστοποιημένου μελιού.  Η Αγορά  αυτή του κ. Μπούμπουρα  δε είναι μιας  τεραστίας αξίας αφού με βάση την τιμή του βάζου το συνολικό ποσό πρέπει να πλησιάζει τις 4.000 €,  όμως είναι ενισχυτική της προσπάθειας των μελισσοκόμων να πουλήσουν το μέλι τους συσκευασμένο και πιστοποιημένο σε καλύτερες τιμές.

Αυτά τα 500 βάζα μέλι, φυσικά,  δεν τα αγόρασε ο Π. Μπούμπουρας για προσωπική κατανάλωση  αλλά για  δώρα στο εξωτερικό, αυτό  μπορώ να υποθέσω,   και μακάρι  για κάποια δειγματοδότηση  ώστε να μπει σε ράφια κάποιων καταστημάτων…

 

Διαβάστηκε 2097 φορές