19 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 12:31

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - Παραρτημα ΛΗΜΝΟΥ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ    

 Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου

   Email: limnosdpt@redcross.gr

                                                  Μύρινα Λήμνου 23-03-2018

                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Βράβευση Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου,

           Εθελοντών, Εθελοντριών, από 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ»

 Στις 22 Μαρτίου 2018, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μύρινας, πραγματοποιήθηκε  μια  «λιτή και απέριττη»  εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821,  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διοικητής της 88 ΣΔΙ, Ταξίαρχος κ. Σιγιολτζάκης Εμμανουήλ, στον χαιρετισμό έναρξης της εκδήλωσης.

Μετά την ομιλία - διαχρονική  παρουσίαση των αγώνων του Έθνους μας από αξιωματικό της Ταξιαρχίας, τον λόγο πήρε η κ. Ζολώτα Βλωτίνα, υπεύθυνη συντονίστρια  των εθελοντριών του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του ΕΕΣ. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Εθελοντικό κίνημα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς ημισελήνου, με πολλά ιστορικά στοιχεία και πληροφορίες για τη διαχρονική προσφορά των Εθελοντών και Εθελοντριών του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, στην τοπική κοινωνία, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια ο Ταξίαρχος κ. Σιγιολτζάκης Εμμανουήλ βράβευσε το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου, δια του Προέδρου του κ. Θεοδώρου Μπαβέα , την κ. Βλωτίνα Ζολώτα ως συντονίστρια των Εθελοντών, Εθελοντριών και τέλος τις Εθελόντριες με επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων, για την εθελοντική και κοινωνική  προσφορά τους.

Κατά την ανταλλαγή αναμνηστικών, ο  Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου κ. Θεόδωρος Μπαβέας, αφού τον ευχαρίστησε,  επέδωσε στον Ταξίαρχο κ. Σιγιολτζάκη Εμμανουήλ, την επετειακή έκδοση Λευκώματος  των 30 χρόνων λειτουργίας και  προσφοράς του Τμήματος, κάνοντας ειδική αναφορά στη συγκλονιστική, χρονική  σύμπτωση,  της επετειακής εκδήλωσης - βράβευσης, με την ορκωμοσία της δεύτερης τάξης-τμήματος εθελοντριών, πρίν 21 χρόνια, την  22α Μαρτίου 1997,  στον ίδιο χώρο της ΛΑΦ Μύρινας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υποδιοικητής και οι Επιτελείς του Σχηματισμού της 88 ΣΔΙ ΛΗΜΝΟΣ,  το Διοικητικό Συμβούλιο και Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του ΕΕΣ.                                                    

                Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

                   Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου Ε.Ε.Σ.

 

 

 

Διαβάστηκε 739 φορές