19 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 12:19

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

& ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

“ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ “

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Μύρινα Λήμνου 26 Mαρτίου 2018

Ευχαριστήριο

Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Μαρτίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, θα ήθελε να απευθύνει ένα Μεγάλο Ευχαριστώ και να συγχαρεί όλους τους φίλους και μέλη του, που για ακόμη μια φορά ήρθαν πρόθυμα και με χαμόγελο πρόσφεραν το αίμα τους!

 Επίσης να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου Αμαλίας Φλέμινγκ

το προσωπικό και το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, καθώς και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, μα κι όλους τους φίλους του συλλόγου, που ποικιλοτρόπως βοήθησαν στην επιτυχία κι αυτής της αιμοδοσίας.

 Ακόμη τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για τη βοήθειά τους στην ενημέρωση των φίλων εθελοντών καθώς και τον  κ. Κοντό Βασίλη για το ωραίο CD που μας έφτιαξε για την αιμοδοσία.

 Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαρισήσουμε τους φοιτητές του Πανεπιστημίιου, τους σπουδαστές του Ι.Ε.Κ.,   τους μαθητές του Επαλ Μούδρου κι ολα τα νέα παιδιά του νησιού που προσήλθαν και εκτός από αίμα,  πρόσφεραν χαρά και αισιοδοξία, δείχνωντας  ότι είναι άξιοι συνεχιστές της εθελοντικής αιμοδοσίας!

      Να είστε καλά, να σας ευχηθούμε από καρδιάς καλές γιορτές, Καλή Ανάσταση και ανάταση ψυχών και Καλό Πάσχα- καλή αντάμωση τον Ιούλιο!!!

 Με μεγάλη εκτίμηση

 το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

 

Διαβάστηκε 563 φορές