20 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 20:12

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ !!! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ «ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Λήμνου πραγματοποίησε σήμερα, κατά τη διάρκεια του σχολικού του περιπάτου, το Γυμνάσιο Μούδρου στα πλαίσια της εβδομάδας εθελοντισμού και του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω». Οι μαθητές μας τραγούδησαν μαζί με τους ηλικιωμένους παλιά αγαπημένα τραγούδια, μοιράστηκαν μαζί τους τη συγκίνηση και ξύπνησαν αναμνήσεις. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πυρομάγλου, Πρόεδρο του Σωματείου Αδελφότης Ο καλός Σαμαρείτης, και την κ. Μελετλίδου Ελισάβετ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τους ηλικιωμένους και το προσωπικό για τη θερμή υποδοχή.

Μας εκπλήσσει ευχάριστα το Γυμνάσιο Μουδρου με την κινητικότητα και τις Δράσεις…

Μετά την πολύ σπουδαία Εκδρομή τους στην Αθήνα,  προσκαλεσμένοι από το Ίδρυμα της Βουλής, όπως σε προηγούμενη ανάρτηση μας αναφέραμε, τώρα εχουμε επισκεψη στο Γηροκομειο Λημνου, στα πλαισια του προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω".

Αμεσως μετά,  με άλλη ανάρτηση μας  θα επιβεβαιωθούν ολα αυτά με τη δράση: για τα δικαιώματαα και την ανάγκη προστασίας των ζώων.

Νομίζουμε ότι στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς θα μας "υποχρεώσουν", το ΛΗΜΝΟΣ- ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, την Εφημ. ΛΗΜΝΟΣ και το site: limnosnea.com,  να ανακηρύξουμε το Γυμνάσιο αυτό ως το καλύτερο της  σχολικής  χρονιάς 2017-8 !!!

 

Διαβάστηκε 1085 φορές