20 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 20:04

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για το εξαιρετικό πρόγραμμα «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε μαθητές και εκπαιδευτικοί του ακριτικού Μούδρου της Λήμνου.

Πρόκειται για παιδιά που δεν είχαν βγει ποτέ από τα στενά όρια του νησιού, που η οικονομική δυνατότητα των περισσοτέρων δεν επιτρέπει τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικές εκδρομές και που η εμπειρία που γεύτηκαν υπήρξε πραγματικά ένα ταξίδι στον πολιτισμό και στη γνώση που θα τους μείνει αξέχαστο. Το Πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, ξενάγηση και παρακολούθηση συνεδρίασης της ολομέλειας, επίσκεψη και παρακολούθηση προβολής στο Πλανητάριο του Ευγενιδείου Ιδρύματος, Επίσκεψη και ξενάγηση στο βράχο της Ακρόπολης και στο Μουσείο της Ακρόπολης, περίπατο στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι, επίσκεψη και ξενάγηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στη Λυρική Σκηνή, καθώς και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Η μεταφορά από και προς το σχολείο, τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή, η σίτιση, τα θεάματα, οι μεταφορές, οι ξεναγοί ήταν όλα καλύμμένα από το ίδρυμα της Βουλής.

Πέρα, όμως, από την άρτια διοργάνωση και  την υψηλή ποιότητα θεαμάτων, διαμονής, σίτισης, μεταφοράς και ασφάλειας που μας παρασχέθηκαν, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους εξαιρετικούς συνοδούς που στάθηκαν φύλακες-άγγελοι καθ΄όλη τη διαμονή μας στην Αθήνα και βοήθησαν πέρα από το υπηρεσιακό τους καθήκον, με ανθρωπιά, ευαισθησία και υπερβάλλοντα ζήλο σε κάθε βήμα μας, ώστε να βιώσουμε όλοι αυτό το πρόγραμμα ως μια αξέχαστη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να αναφερθούμε  στον κ. Καζάκο Αντώνιο, Πρόεδρο του Ιδρύματος της Βουλής, για την όλη διοργάνωση και την εξαιρετική υπευθυνότητα, στον κ. Μότσιο Δημήτριο , αστυνομικό της Βουλής, που μας συνόδευε νυχθημερόν και μας μετέδωσε ένα κλίμα ασφάλειας, γαλήνης και συνεργασίας πέρα από κάθε προσδοκία, τους κ.κ. Βλάχου Μαριανίκη και Παντελή Ισίδωρο, οι οποίοι ασκούν την πρακτική τους στο Ίδρυμα της Βουλής και στάθηκαν δίπλα μας  με αφοσίωση και γνήσια ευγένεια σε ό,τι χρειαστήκαμε.

            Για αυτή την εξαιρετική εμπειρία ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειακό Διευθυντή Α΄θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου, κ. Καλάργαλη Αριστείδη και τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Λέσβου, κ. Καπιωτά Μιχαήλ, που βοήθησαν ουσιαστικά ώστε το Γυμνάσιο Μούδρου να έχει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία                         

Με εκτίμηση            

                           Η Διευθύντρια

             Παπαπαναγιώτου Μαρία (ΠΕ02)

 

Διαβάστηκε 1245 φορές