19 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 13:22

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΜΒΡΙΩΝ, Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Λ.ΣΥ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η παρουσία του Συλλόγου Ιμβρίων στον ετήσιο Χορό της ΟΛΣΥ (Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων)  , ήταν αυτό που  μας τόνισε ο Πρόεδρος τη Ομοσπονδίας, Αντώνης Καραγιάννης.  Η σχέση με τον Σύλλογο των κατοίκων της Ίμβρου,  του πιο κοντινού στη Λήμνο νησιού, έστω και από την αλλη πλευρά των συνόρων,  είναι κάτι συγκινητικό. Το Χορευτικό των Ιμβρίων χόρεψε στο Χορό των Λημνίων,  σε μια σχέση μοναδική… με εθνικές διαστάσεις

Ο Χορός έγινε χθες 11/3 στην Αθήνα, με καλή συμμετοχή και φυσικά κέφι πολύ. Ενα άλλο ιδιαίτερο αυτού του Ετήσιου  Χορού, πάντα  σύμφωνα με οσα μας ειπε ο Πρόεδρος της ΟΛΣΥ, τηλεφωνικά στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  ήταν η παρουσία του Γιάννη Κεχαγιά, ο οποίος με την Λημνιακή λύρα του  έπαιξε και τραγούδησε αυθεντικά, τα Λημνιά !

Στην επιτυχία της Εκδήλωσης συνεισέφεραν οι Λημνιοι  τραγουδιστές, που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα ,  Βασίλης Χαραλάμπους και Παν. Λαντούρης.

Η  Λαχειοφόρος Αγορά είχε και αυτή επιτυχία και είναι σημαντικό αυτό για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας.  Μάλιστα στα Δώρα των τυχερών υπήρχαν και πίτες χειροποίητες που έκαναν  Λημνιές της Αθήνας για αυτό το σκοπό!    

Η φωτογραφία είναι από την περσινή αντίστοιχη Εκδήλωση

Διαβάστηκε 1404 φορές