19 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 13:30

«ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ                                                                                                            ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ                                        Μύρινα 9-3-2018                                     Πληροφορίες: Αδαμ.Γαροφαλλίδου                                                                                                 Τηλ: 22543-50042   Κιν: 6937459622                 

                                                               

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018  η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας  πραγματοποίησε  στο Κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ» εκδήλωση (ομιλία-συζήτηση) με θέμα «ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»   (εκδήλωση για την κατανόηση, την πρόληψη και την αποτροπή φαινομένων σχολικού εκφοβισμού), με εισηγητή τον Νευροψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή κο Πέτρο Κεχαγιά και την συμμετοχή του συγγραφέα κ. Κώστα Ζαφειρίου, σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Μύρινας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου.

   Κρίνοντας από το αποτέλεσμα που ήταν η μεγάλη προσοχή των μαθητών στα λεγόμενα και δρώμενα καθώς και η συμμετοχή τους με ερωτήσεις και απορίες, ανεπιφύλακτα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ο στόχος μας για την ενημέρωση των παιδιών πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα επιτεύχθηκε. Τόσο ο κος Κεχαγιάς, όσο και ο κος Ζαφειρίου, προσέγγισαν τους μαθητές μ ένα ιδιαίτερα κατανοητό τρόπο και ανέπτυξαν  το θέμα του σχολικού εκφοβισμού, εμπλουτίζοντας την ομιλία-συζήτηση με ενημερωτικά βίντεο, προσωπικές εμπειρίες και μουσική..

 Ευχαριστούμε θερμά:

-      Τους κους Πέτρο Κεχαγιά και Κώστα Ζαφειρίου.

-      Την Διευθύντρια του ΓΕΛ Μύρινας κα Βασιλική Τζανή, καθώς και τους καθηγητές/τριες του Λυκείου για την άριστη συνεργασία μας.

-      Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Μύρινας.

-      Τον κο Θύμιο Γουδέλλη.

-       Τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την παραχώρηση του Κινηματοθεάτρου «ΜΑΡΟΥΛΑ».

 Εκ μέρους του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας

                                                                                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                           Αδαμαντία Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

 

Διαβάστηκε 1071 φορές