20 Ιουλίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 13:14

Κ.Η.Φ.Η ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΜΙΧΕΡ ΗΛΙΚΙΩΝ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ»-Κ.Η.Φ.Η. ΚΑΜΙΝΙΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ…

Κι ενώ πιστεύαμε ότι μια τέτοια επίσκεψη θα δώσει χαρά, εμείς πήραμε ελπίδα για ζωή. Μια υπέροχη παρέα γλυκύτατων ηλικιωμένων ανθρώπων που ήθελε να τραγουδήσει μαζί μας, να χορέψει, να μοιραστεί μνήμες γλύκανε την καρδιά μας και ζέστανε το χειμωνιάτικο πρωινό μας. Οι ηλικιωμένοι του Κ.Η.Φ.Η Καμινίων και οι πρόθυμοι κι ευγενέστατοι άνθρωποι που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί έγιναν οι καινούριοι μας φίλοι και ελπίζουμε σε πολλές ζεστές συνευρέσεις που μας κάνουν να νιώθουμε περισσότερο άνθρωποι και σπάνε τον πάγο της μοναξιάς.

Τα παιδιά ξέρουν πάντα τον τρόπο να απλώνουν τα χέρια και να δημιουργούν αληθινούς δεσμούς κι οι παππούδες έχουν το δικό τους τρόπο να τους ισχυροποιούν.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη φιλοξενία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου είχε τη χαρά να υποδεχθεί χθες, Δευτέρα 5 Μαρτίου, τους μαθητές  του Γυμνασίου Μούδρου, συνοδευόμενους από την Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου και την καθηγήτριά τους κ. Τριανταφυλλιά Βρανά.

Η επίσκεψη στο ΚΗΦΗ  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντισμού «Νοιάζομαι και Δρω». Οι μαθητές χάρισαν όμορφα δώρα και στιγμές ιδιαίτερης χαράς στους ηλικιωμένους, με μουσική και ποιήματα για την τρίτη ηλικία.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Μούδρου για αυτήν την πράξη αγάπης προς τους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ.

 

 

Η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥΦΟΥ

 

 

Διαβάστηκε 1585 φορές