23 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 09:25

Το Λημνιό Μέλι ετοιμάζεται για ταξίδι στο εξωτερικό... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε καθώς ξεφυλλίζαμε το διεθνούς εμβέλειας βρετανικό περιοδικό τροφίμων και ποτών Finefood digest. Στη σελίδα με τα προϊόντα που αξίζουν την προσοχή των καταναλωτών, βρήκαμε μια αναφορά στον λημνιό μελισσοκόμο Δημήτρη Χασάπη και συγκεκριμένα ότι ετοιμάζεται να εξάγει το μέλι του στην Βρετανία. Αναφέρονται δύο είδη, το απλό μέλι και το μέλι με θυμάρι και αγριολούλουδα τα οποία παράγονται στο νησί της Λήμνου. Επίσης, αναφέρεται ότι η συσκευασία είναι των 250γρ και η τιμή εξαρτάται από την ποσότητα του προϊόντος που παράγεται κάθε χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι το μέλι δεν είναι μαζικής παραγωγής και η ετήσια ποσότητα μάλλον δεν θα καλύπτει όλη τη ζήτηση, αντιθέτως επικεντρώνεται στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως αυτά της γεύσης και της διατροφικής αξίας.

Καλαίσθητες φωτογραφίες της συσκευασίας συνοδεύουν το άρθρο και μ’αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουν το καταναλωτικό κοινό να υποδεχθεί το νέο προϊόν στα βρετανικά καταστήματα.

Το συγκεκριμένο μέλι είναι φυσικά το αποτέλεσμα του παραγωγού που εδώ και χρόνια με επίμονες και επίπονες προσπάθειες κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα τόσο ποιοτικό προϊόν και να προσελκύσει τα βλέμματα της διεθνούς αγοράς.

Καλή επιτυχία λοιπόν στον κύριο Χασάπη και στο Λημνιό Μέλι που ετοιμάζεται για το πρώτο του ταξιδάκι.

Διαβάστηκε 2894 φορές