20 Ιουνίου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάιος 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

 Συνάντηση εργασίας για το θέμα της διαχείρισης του υπερπληθυσμού των αγριοκούνελων στο νησί της Λήμνου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλου, με τη συμμετοχή της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, του Βουλευτή Λέσβου κ. Γιώργου Πάλλη, του  Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής κ. Κώστα Αδαμίδη, στελεχών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Γενικής Διεύθυνσης Δασών.

 Στη συνάντηση αναλύθηκε το ιστορικό του προβλήματος, έγινε αναφορά στην επιστημονική τεκμηρίωση από σχετικές ερευνητικές εργασίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, ενώ επιδόθηκε στα στελέχη της κυβέρνησης ολοκληρωμένη πρόταση για παρεμβάσεις που αφορούν στη διαχείριση του υπερπληθυσμού των αγριοκούνελων στη Λήμνο.

 Η Περιφερειάρχης, λόγω του οξυμένου προβλήματος και επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεση λήψη μέτρων αντιμετώπισής του, πρότεινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των αρμοδίων φορέων και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κατά το πρότυπο της προγραμματικής σύμβασης που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου για τη διαχείριση του οξυμένου προβλήματος των ακρίδων στον  Άγιο Ευστράτιο.

 Αρχικά, αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδας εργασίας αποτελούμενη από στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και του ΕΛΓΑ, για να καταλήξει άμεσα σε συγκεκριμένο διαχειριστικό σχέδιο.

 ΣΗΜ. ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ από το κείμενο γίνεται αντιληπτό ότι τελικά στη σύσκεψη δεν ήταν παρών, όπως είχε γίνει γνωστό, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνης, έτσι στη φωτογραφία βλέπουμε, από αριστερά: τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιωρ. Πάλλη, τον ειδικό σύμβουλο του Υπουργείου,  Κώστα Παπασπυρόπουλο, τον  Υπουργό περιβάλλοντος κ. Φάμελο, και από την Περιφέρεια μας τη  Χριστιάνα Καλογήρου και τον Κώστα Αδαμίδη.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Τα κουνέλια που αφάνισαν την παραγωγή της Λήμνου, είναι το θέμα που εξετάζεται σήμερα 31/5  σε μια σύσκεψη στην οποία συμμετέχουν 2 Υπουργοί!  Αυτό είναι μια καλή είδηση, αφού στο παρελθόν το θέμα έφθανε μέχρι το Γενικό Γραμματέα του αρμόδιου Υπουργείου…

Σήμερα,  λοιπόν,  υπάρχει συνάντηση ενημέρωσης  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος,   της Περιφερειάρχη Χρ. Καλογήρου και του Αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης Κώστα Αδαμίδη με τους Αν. Υπουργούς, Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνη καθώς και τον  Γεν. Δ/τη Δασων. Μαζί θα είναι και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Λέσβου,  Γιώργος Πάλλης.

Όπως μας είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο   κ. Αδαμίδης, ο οποίος μας έδωσε και όλες της πιο πάνω πληροφορίες, η  Περιφέρεια έχει ένα σχέδιο αντιμετώπισης του υπερπληθυσμού των κουνελιών και πάνω σε αυτό θα γίνει συζήτηση. Το σχέδιο αυτό είναι στη βάση εκείνου που είχε κατατεθεί επί δημαρχίας Χατζηδιαμαντή, όμως τότε δεν έτυχε της απαραίτητης προσοχής και χρηματοδότησης. Το σχέδιο αυτό προσαρμοσμένο στο σήμερα προβλέπει μια σειρά μέτρων , όπως την επιδότηση του κυνηγιού άλλα κυρίως  το άνοιγμα για 10 μήνες της κυνηγητικής περιόδου  ειδικά για το κουνέλια. Ταυτόχρονα την άδεια της εμπορίας  των κουνελιών. Τον καθαρισμό από θάμνους και τη βαθειά άροση των σημείων που φωλιάζουν τα κουνέλια και άλλα τέτοια μέτρα που θα προταθούν από επιστημονικούς φορείς. Ακόμη θα εξεταστεί η καταπολέμηση των κουνελιών με εγκεκριμένα  χημικά μέσα…  Ομως αυτά τα μέτρα απαιτούν κονδύλια τα οποία στο παρελθόν και με τη χώρα  σε κανονική  οικονομική κατάσταση δεν είχαν δοθεί…  Το ποσό  για τα μέτρα που πρότεινε τότε ο Δήμος Λήμνου, όπως μας είχε πει ο τοτε αντιδήμαρχος Δ.  Μουλωχτής ήταν  350.000 € .  Σήμερα ίσως το ποσό για τα σχεδιαζόμενα μέτρα  να είναι υψηλότερο,  όμως όπως   τόνισε ο κ. Αδαμίδης η αποζημιώσεις που διατίθεται κάθε χρόνο στους αγρότες για τις ζημιές από  κουνέλια φθάνουν τα 600.000 !

Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τη σημερινή  σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος  η Λημνιοί  της Αυστραλίας,  που τους εκπροσωπούσαν ο Ηρακλής Ξύκης και ο Κώστας Χαβάς στη συνάντηση που είχαν στο Σιδνεϋ με τον Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού Τέρενς Κουίκ,  ένα από τα θέματα που του έθεσαν ήταν η καταπολέμηση στη Λήμνο των Κουνελιών ενώ, όπως μας είπε ο κ. Αδαμιδης, ο Ηρακλής Ξύκης του έστειλε  όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην Αυστραλία που είχε,  πριν χρονιά,  το ίδιο πρόβλημα με τα κουνέλια.

Ενδεικτικά, ακόμη,  αναφέρουμε αυτό που μας είπε ακροατής του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, από το Κατάλακο. Πριν 20 χρόνια, μας είπε,  τέτοια εποχή ερχόταν στο Γομάτι 4 κομπίνες για να θερίσουν τα σπαρτά και το έκαναν για πολλές μέρες ενώ τώρα δεν χρειάζεται να δουλέψει καμιά κομπίνα αφού δεν υπάρχει παραγωγή.  

Περιμένουμε η σημερινή σύσκεψη να οδηγήσει στα απαιτούμενα μέτρα  ώστε να επανέλθει η Λήμνος στην προηγούμενη παραγωγική δυναμική της.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 20:21

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Ήταν πολύ επιτυχημένη η Κυριακάτικη και τελευταία  μέρα της 5ης Φοιτητικής Εκφρασης που έγινε στο  ΜΑΡΟΥΛΑ.  Χορός και Θέατρο από πολυπληθείς ομάδες Φοιτητών, έκθεση φωτογραφίας και … φυσικά  μπουφές.

Κάποιοι  που είδαν την παράσταση  έλεγαν σήμερα ότι πρέπει να επαναληφθεί, τόσο πολύ τους ενθουσίασε…

Υπάρχει ανάρτηση του απερχόμενου Προέδρου του Συλλόγου Φοιτητών,  Κ. Γκεζέπη και της νέας Πρόεδρου, Κωνσταντίνας Θάνου,   με πολλές φωτογραφίες του Γιάννη Γκαλιούρη από  όπου μπορεί κάποιος να αντιληφθει την επιτυχια της εκδηλωσης.  

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 12:47

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Γέμισε η Αγορά της Μυρινας από "ψωνισμένους" τουρίστες με σακούλες στα χέρια! Οι συγκεκριμένοι (τουριστες) εφθασαν εψες αργα στη Λημνο με το ταχτικο εβδομαδιαίο τσαρτερ, για το Πορτο Μυρινα στον Αυλωνα. Οπως αναφέρει σε αναρτηση του ο Πρόεδρος του Εμπορικου Συλλογου  Μακης Ψάρρας, ηταν ταλαιπωρημένοι από την καθυστέρηση στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, όπου, ως γνωστον,  "επεσαν" τα κομπιούτερ και δημιουργήθηκε κομφούζιο… Ομως κάθε εμπόδιο για καλό,  αφου οι τουριστες αυτοι εφθασαν στη Λημνο χωρις τις αποσκευές τους και σημερα από το πρωϊ βγηκαν στην Αγορα της Μυρινας για να ψωνισουν ρουχα και αλλα χρειώδη… (στη Φωτογραφία ενα  ζευγάρι  με 3 σακούλες στα χέρια στην Αγορά μας )

Ανέφερε στην ανάρτηση του ο Πρόεδρος του Εμπορικού ότι για τον  λόγο αυτόν σήμερα θα έβγαιναν να ψωνισουν και πραγματι αυτό συνέβη   σε μεγαλο βαθμο,  αν κρινω από οσα ειδα από το παραθυρο του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ στην Πλατεια ΚΤΕΛ, καθως αρκετοί  τουριστες με τσαντες των μαγαζιων της Αγορας έπαιρναν ταξι για να επιστρεψουν στο ξενοδοχείο. Παντως και οι τουριστες  τα εξοδα για τα ψωνια αυτά θα τα αποζημιωθούν με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς… Οπότε ισχυει για ολους (και για την εφορία!)  το  κάθε εμπόδιο για καλό…

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Αναδημοσιεύουμε  την,  σχεδόν μεσάνυχτα Κυριακής,  ανάρτηση του Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου, Μάκη Ψάρρα, που αναφέρεται στην ταλαιπωρημένη και χωρίς αποσκευές άφιξη του τσάρτερ από το Λονδίνο…

"  Έφτασε σήμερα στις 22:00 το δεύτερο charter των Αγγλικών πρακτορείων στο νησί μας . Οι επισκέπτες αν και ταλαιπωρημένοι λόγω των προβλημάτων της αεροπορικής ΒΑ , δέχθηκαν με χαμόγελο τα καλωσόρισμα της Αμκε Λήμνος Τουριστική . Όμως δεν ηρθαν οι αποσκευές τους . Σε ερωτησεις τους ενημερώθηκαν για την επαρκεια της αγοράς της Μυρινας σε ποσότητα ενδυμάτων και άλλων προιόντων . Θα προβούν αμεσα σε αγορές , τις οποίες θα αποζημιωθουν απο την αεροπορική εταιρία και το πρακτορείο τους , με την προσκόμηση της απόδειξης αγοράς"

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

 ΤΟ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης

 Αυτήν την εποχή μέχρι τις 15 Ιουνίου που κλείνουν τα σχολεία και πλακώνουν οι τουρίστες, τα ξενοδοχεία είναι φτηνά και τα ΚΑΠΗ κάνουν εκδρομές για τους συνταξιούχους.

Ο καιρός ιδανικός, ούτε κρύο ούτε ζέστη, η φύση μαγευτική καταπράσινη με λουλούδια παντού, χαλάρωση στα θερμά λουτρά Πόζαρ, Αιδηψό κ.ά., προσκύνημα σε μοναστήρια και βυζαντινές εκκλησίες, κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος, επίσκεψη σε αρχαιολογικούς τόπους και μουσεία, τουριστικά αξιοθέατα, πλήρης διατροφή στο ξενοδοχείο πρωί-μεσημέρι βράδυ, ελληνική βραδιά με γλέντι και χορό.

Η ζωή είναι για τους συνταξιούχους!

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Οι  τελικοί για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Νόμου Λέσβου - Λήμνου αρχίζουν σήμερα Σάββατο 27/5  με τον πρώτο αγώνα ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Δημητρίου  - ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγίας Παρασκευής Λέσβου, στο Γήπεδο της Μύρινας,  ώρα 18.00.                                                                               

 Οι δυο αμάδες είναι πρωταθλήτριες στα νησιά τους και πάνε για το πρωτάθλημα του Νομού.                                                                                                                                                                       

Ο  δεύτερος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 1/6  στην έδρα του ΔΙΑΓΟΡΑ και από τα αποτελέσματα θα προκύψει ο Πρωταθλητής του Νομού με προοπτική να ανέβει Γ΄ Εθνική    

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Οι Παλαίμαχοι της Μπάλας, τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα,  έχουν μάθει να είναι εξωστρεφείς,  συναισθηματικοί  και ξέρουν να αναγνωρίζουν την καλή προσπάθεια!  

Στον Ποδοσφαιρικό  Αγώνα της Παρασκευής 26/5/17, στο πλαίσιο των 4ημερων εκδηλώσεων του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΤΔ με τίτλο  "5η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ", έκαναν μια πράξη αναγνώρισης προς όλα αυτά τα παιδιά που έρχονται  να φοιτήσουν στο Τμήμα της Λήμνου, παραμένουν 4,5,6 χρόνια στο Νησί ( τα 4 για τους φοιτητές είναι πολύ σπάνιο, όχι όμως και για τις φοιτήτριες)  και η εξαιρετική παρουσία τους  έχει αλλάξει το "τοπίο" της Λήμνου.

Αυτή την πραγματικότητα οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ την έκαναν επίσημη ευχαριστία με ένα,   χαραγμένο σε πλακέτα,  κείμενο που συγκινεί με την αμεσότητα και ειλικρίνεια του και εκφράζει, νομίζω, τους παντες!   Το κείμενο της πλακέτας:

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΣΑΣ, ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΦΡΕΣΚΑΔΑ, ΝΕΟΤΗΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

Να αναφέρουμε διευκρινιστικά  ότι αρκετοί φοιτητές,  στα 6 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος,  έχουν στελεχώσει τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες και  ως  Ομάδα έχουν δώσει αρκετούς αγώνες με τους  ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ και άλλες  ομάδες, είχαν ομάδα μπάσκετ, τα κορίτσια έγιναν παίχτριες της Ομάδας Βόλεϊ κλπ.

Παραθέτουμε,  από ανάρτηση στο fb,  το σημείωμα του μέχρι τώρα Προέδρου Κων. Γκεζέπη,  που με επίσης συγκινησιακά λόγια αναφέρεται σε όλα τα παραπάνω:

" Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο σημερινός αγώνας μας με τους Παλαίμαχους Λήμνου.
Ο συγκεκριμένος Σύλλογος ήταν από τους πρώτους που μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν στη Λήμνο, μας έκαναν να νοιώσουμε κομμάτι του νησιού.
Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Αφήνοντας πίσω την προεδρία του Φοιτητικού Συλλόγου χαίρομαι ιδιαίτερα που γνωρίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να αγαπούν τα νέα παιδιά, όσο αγάπησαν κι εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Η Λήμνος μας.."

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Την έφερε, τελικά,  τη βροχή στη Λήμνο και μάλιστα με τη μορφή μπουρινιού. Αυτή την φορά επαληθεύτηκαν οι μετεωρολογικές προβλέψεις όμως κατά το ήμισυ,  αφού η βροχή  μαζί με βροντές και  αστραπές επηρέασε την νοτιοδυτική γωνία της Λήμνου (από Τηγάνι μεριά!)

Παρακολουθώντας τη βροχή με αστραπές και βροντές,  σε τηλεφωνική συνεργασία με τους ακροατές του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  μπορούμε να πούμε ότι  ήρθε από τα νοτιοδυτικά.  Άρχισε από τον Πλατή, έφτασε γρήγορα στη Μύρινα  και επεκτάθηκε μέχρι τον Κάσπακα και τον ΑγιοΓιαννη. Ακούμπησε τον Κορνό  ενώ η πιο πέρα Λήμνος ούτε που κατάλαβε ότι κάπου στη Μύρινα έβρεχε. Στην Ατσικη είχε λιακάδα, μας είπαν,  όπως στην Καλλιόπη  κλπ.  και μόνο για  λίγο επεκτάθηκε, πιο πολύ με  βροντές προς Κοντια κλπ.

Ήταν μια μεσημεριανή μπόρα με διάρκεια μια ώρα  και με κάποια 10λεπτα έντονης βροχής.

Πάντως  όπως διαπιστώνουμε η βροχή  είναι ένα τοπικό φαινόμενο και είναι δύσκολη η πρόβλεψη της  για όλη τη Λήμνο, αν και ο Ποσειδώνας, ένα μετεωρολογικό site, είχε τη βροχή στη μισή Λήμνο,  από τα δυτικά,  όποτε επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Οι προβλέψεις δείχνουν ότι αυτό το σημερινό είναι πιθανό  να το έχουμε και αύριο.

Στη Φωτογραφία η πλατεία ΚΤΕΛ με νυχτερινή σκοτεινή εικόνα και ας είναι 1.30 το μεσημέρι  

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Η ΕΚ ΜΟΥΔΡΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ…  ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…   Η.Κ.

ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ  

ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ

Ελάτε να μοιραστούμε …. το Όραμά μας

για το μέλλον της κτηνοτροφίας στον τόπο μας!

ΜΟΥΔΡΟΣ / Αίθουσα Πολιτιστικού συλλόγου Μούδρου

21:00

25 Μαΐου, 2017

                                                                  

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                         ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  

       ΜΟΥΔΡΟΥ                                                                                        ΣΑΚΑΛΗ

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Συντονίστρια:

Παρασκευή Χριστίνα Σακαλή,

Υποψήφια Διδάκτωρ, Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής,. Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΣΑΚΑΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 

ΜΕΡΟΣ Α’: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

21:00 – 21:20:     Υποδοχή και Χαιρετισμοί

 

 

ΜΕΡΟΣ Β΄: ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ:

21:25 – 22:30:     Η Εκτροφή και Νοσήματα των μικρών μηρυκαστικών

Αθανάσιος Γελασάκης Κτηνίατρος, MPH, Ph.D., Dip. ECSRHM

Ερευνητής, Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών, ΕΛΓΟ – Δήμητρα

 

ΜΕΡΟΣ Γ’: ΣΥΖΗΤΗΣΗ:

22:30 – 23:00:     Η συζήτηση θα περιλαμβάνει κυρίως απαντήσεις στις ερωτήσεις, των κτηνοτρόφων  επί όλων των ζητημάτων που τους ενδιαφέρουν και  των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με τη κτηνοτροφία στο νησί. 

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Σελίδα 1 από 5