15 Δεκεμβρίου 2017
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δεκέμβριος 2017

Με την συμμετοχή της Αναστασίας  Κότσαλη και τη Χαράς  Κότσαλη, η κάθε μια στον τομέα της,   έρχεται στην  Εθνική Λυρική Σκηνή-Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μια παράσταση όπερας σε ολη  την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Λημνιακή καταγωγή τους είναι η αφορμή αυτής της δημοσίευσης, καθώς συμμετέχουν σε μια σπουδαία παράσταση, με την Αναστασία στο Λυρικό Τραγούδι και τη Χαρά στην Κίνηση.

Η Λήμνος,  στα καλλιτεχνικά,  υπάρχει και   σε άλλα επίπεδα, όπως είναι το λυρικό τραγούδι και ο σύγχρονος χορος και η θεατρική κίνηση.

Ως Θειος, δεν γραφω άλλα για να μη θεωρηθώ χαζοθείος και φυσικα δεν θα έγραφα τίποτα αν δεν ηταν μια σπουδαία συνηθεια τα τοπικα site να αναφέρονται σε θέματα με πρωταγωνιστές Λημνιους. Αυτά και σταματώ γιατί θα με σκοτώσουν οι "Κοτσαλίνες"      

Στη φωτογραφία δεξια η Αναστασία Κοτσαλη με τη Λητω Μεσσήνη και το Μιχάλη Παπαπέτρου, οι οποίοι πριν δυο χρονια ευρισκόμενοι στη Λήμνο για διακοπές, έδωσαν μια μουσική λυρική  βραδιά με παραδοσιακά τραγουδια,   στο Κτήμα Μητρόπολις, σε συνεργασία με το Ωδείο Δημ. Μαυρακη.  

Ηλιας Κότσαλης

 Οι λεπτομέρειες της παράστασης παρακάτω:

Εθνική Λυρική Σκηνή-Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Γκίλμπερτ και Σάλλιβαν, Ο ΜΙΚΑΔΟΣ- 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30 Δεκ. 2017
Κωμική όπερα- Συμπαραγωγή με την ομάδα μουσικού θεάτρου Ραφή
Μουσική διεύθυνση-ενορχήστρωση: Μιχάλης Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Ακύλλας Καραζήσης
Απόδοση-διασκευή: Γιώργος Τσακνιάς
Απόδοση στίχων: Κατερίνα Σχινά
Σκηνικά-κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη
Κίνηση: Χαρά Κότσαλη
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Μικάδος: Μάριος Σαραντίδης
Νάνκι-Που: Θάνος Λέκκας
Κο-Κο: Δημήτρης Ναλμπάντης
Που-Μπα: Νίκος Σπανάτης
Κάτισα: Αναστασία Κότσαλη
Γιαμ-Γιαμ: Λητώ Μεσσήνη
Πίτι-Σινγκ: Λυδία Αγγελοπούλου
Πιπ-Μπο: Βαρβάρα Μπιζά

Μουσικοί: Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί), Γκουίντο ντε Φλάβιις (σαξόφωνο), Γιώργος Κρίμπερης (τρομπόνι), Χάρης Παζαρούλας (κοντραμπάσο), Κώστας Σερεμέτης (κρουστά), Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πιάνο/πλήκτρα)

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 20:26

Αγαπάμε τη ΛΗΜΝΟ και την στηρίζουμε

Γράφει  ο Θόδωρος Δημητριάδης

 Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Και η εφημερίδα ΛΗΜΝΟΣ, όπως όλες οι επαρχιακές εφημερίδες, περνάει δύσκολες στιγμές, κινδυνεύει να κλείσει.

 Οι άλλες, οι “μεγάλες” εφημερίδες δεν έχουν πρόβλημα. Οι εκδότες τους στην πλειοψηφία αναπτύσσουν και διάφορες άλλες επικερδείς  δραστηριότητες, όπως αναλήψεις μεγάλων δημόσιων έργων, κι αυτό δίνει λαβές σε πολλούς να τις κατηγορούν για διαπλεκόμενα συμφέροντα, ότι δηλαδή χρησιμοποιούν τον τύπο που ελέγχουν, για την εξυπηρέτηση εξωδημοσιογραφικών συμφερόντων.

Εκτός από αυτό, ορισμένες στράφηκαν παράλληλα προς το διαδίκτυο, το οποίο τους προσφέρει «ασυλία» ως προς το αγγελιόσημο των διαφημίσεων, ασυδοσία στις αποδοχές των εργαζομένων και έξοδα μειωμένα στο ελάχιστο. Έτσι, η κρίση δεν τους αγγίζει, αντίθετα διατηρούν υψηλές κυκλοφορίες  τα Σαββατοκύριακα με ανάλογες διαφημίσεις.

Το  δράμα είναι με τον τοπικό Τύπο, τις μικρές επαρχιακές εφημερίδες, καθημερινές, εβδομαδιαίες ή δεκαπενθήμερες που αποτυπώνουν τη ζωή των περιοχών τους, που αναδεικνύουν τα τοπικά θέματα και γενικά που πληροφορούν για όσα συμβαίνουν στον τόπο τους. Ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός, ιδιαίτερα στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων. 

Οι επαρχιακές μικρές εφημερίδες εκδίδονταν πάντοτε με θυσίες. Πάντοτε αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα οικονομικά, τεχνικά κλπ, ενώ η προσφορά τους ήταν και είναι μεγάλη. Θα έπρεπε οι ελληνικές κυβερνήσεις να εξετάσουν με προσοχή τα προβλήματα τους, αναγνωρίζοντας τον ρόλο τους στην ανάπτυξη και την πρόοδο, όχι μόνον των επαρχιακών περιοχών και της υπαίθρου, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. Θα έπρεπε να δείξουν στοργικό ενδιαφέρον για τον τύπο της επαρχίας.

 Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι επαρχιακές εφημερίδες, αφέθηκαν στην τύχη τους, όχι μόνον αβοήθητες αλλά αντίθετα και με την επιβολή εις  βάρος τους σκληρών μέτρων και αποφάσεων που κατέστησαν την έκδοσή τους πολύ προβληματική έως αδύνατη. Έτσι, πολλές τοπικές εφημερίδες, που σφράγισαν το πέρασμα του χρόνου και τα γεγονότα, αδυνατώντας πλέον να πληρώνουν ακόμη και τα ταχυδρομικά τέλη για την προώθησή τους, άρχισαν να κλείνουν η μία μετά την άλλη!
Η ζημιά που δημιουργείται με το θάνατο του επαρχιακού Τύπου, είναι μεγάλη, κυρίως για την νησιωτική Ελλάδα.

 Η αγαπημένη μας εφημερίδα ΛΗΜΝΟΣ μπορεί να συμπλήρωσε ρεκόρ 1.000 φύλλα έκδοσης, αλλά αντιμετωπίζει κι αυτή άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.

Χρειάζεται τη δική μας στήριξη, την αγάπη μας για το νησί που προβάλλει.

Και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής.

 Πρότεινα στον Ηλία να κάνουμε κάτι περισσότερο, να καταθέσουμε έστω και ένα μικρό ποσό-δωρεά στον λογαριασμό της εφημερίδας, αλλά είναι ανένδοτος, δεν το δέχτηκε..

Οι φίλοι, πάντως, στα δύσκολα φαίνονται. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ότι, αγαπάμε τη ΛΗΜΝΟ και τη στηρίζουμε!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ 1ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 20:06

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (13-12-2017) στη Μύρινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και ένταλμα προσωρινής κράτησης των δικαστικών Αρχών Μυτιλήνης, για το αδίκημα της απιστίας.

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Το σύνθετο τροχαίο ατύχημα, στο οποίο αναφερθήκαμε χθες έχει και τη φωτογραφία του από την οποία φαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης. Είναι μέγα ευτύχημα οτι οι άνθρωποι δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό.

Ο  Οδηγός του αυτοκίνητου δεξιά με εμφανή τα σημάδια της σύγκρουσης, ήταν ο γνωστός ιεροψάλτης και δάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής,  Παντελής Ζαφείρης,  ο οποίος  απέφυγε όσο μπορούσε την σύγκρουση με φρένο και στροφή αριστερά όταν   το αγροτικό αυτοκίνητο, με οδηγό άτομο άνω των 85 ετών (δεξιά στην άκρη του δρόμου),   βγήκε στον  κεντρικό δρόμο από κάθετο αγροτικό.  Μετά τη σύγκρουση τα αυτοκίνητα βρέθηκαν  στη θέση του βλέπεται επιβεβαιώνοντας την παραπάνω περιγραφή μας.

Και μια λεπτομέρεια που όμως σώζει ζωές… Όπως μας είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου που δέχτηκε τη σφοδρότητα  της σύγκρουσης, Π. Ζαφείρης , δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό επειδή φορούσε ζώνη.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 21:05

ΔΙΠΛΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Διπλο ατυχημα σημερα στη Λημνο, ευτυχως χωρις σοβαρους τραυματισμους, αλλα με ζημιες σε  αυτοκινητα.

Ηταν 5 το απογευμα όταν αυτοκινητο κινουμενο  προς  Αγιο Δημητριο στο δρόμο μετά τις Στροφές Κόρνου,  στο σημείο της Αγίας Κυριακης, συγκρούστηκε με αγροτικο που βγήκε απο καθετο  δρομο.

Ο  οδηγός του  πρωτου αυτοκινήτου,  με φρένο και στροφη  αριστερα,  προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση.  Ετσι  έπεσε στην μπροστινή πλευρά του αγροτικου.   Η  σύγκρουση ήταν τέτοια ώστε άνοιξαν  οι αερόσακοι προστασίας του πρώτου αυτοκινήτου, οδηγός του οποίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό και με ένα κολάρο στον αυχένα γύρισε στο σπίτι του…

Ο  οδηγός το αγροτικού, ο οποίος είναι υπερήλικας,  δεν έπαθε τίποτα.

Μετα απο αυτό το ατύχημα στον ιδιο χωρο,  και μεχρι να αποσυρθούν τα αυτοκινητα που συγκρουστηκαν,  ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο και ενώ είχε σκοτεινιάσει ο οδηγός του δεν αντιλήφθητε τι γινόταν στο οδόστρωμα και την  τελευταία στιγμή απέφυγε τον αστυνομικό ο οποίος ρύθμιζε την κυκλοφορία, πέφτοντας πάνω σε παραπλεύρως σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο απολογισμός απο αυτό το σύνθετο τροχαίο ατύχημα  είναι 4 αυτοκίνητα με ζημιές!   

Παντως στο κομμάτι αυτό του δρομου υπαρχουν καποιοι καθετοι αγροτικοι δρομοι με πληρη έλλειψη ορατοτηττας και κάτι πρέπει να γίνει, όπως διάνοιξη, κόψιμο δέντρων κλπ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Απο το Γυμνασιο Μουδρου λαβαμε  ενημερωτικο σημειωμα για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτη του  και  μαζι  φωτογραφια που είναι πολύ περιγραφική, ρεπορταζιακη θα τη λεγαμε! Στην εικονα η κατάμεστη αιθουσα, η εκδηλωση στη σκηνη και σε πρωτο πλανο ο μπουφες…τον  οποίο επιβλεπει και καλοβλεπει το κοριτσακι…

Συγκίνηση και χριστουγεννιάτικο πνεύμα κυριάρχησε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Μούδρου, όπου γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές συνεργαστήκαμε σε μια γιορτή αγάπης και προσφοράς. 

Οι υπέροχες δημιουργίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο πλούσιος μπουφές, η ποίηση κι η λογοτεχνία, οι παιδικές φωνές και οι συγκινητικές αναμνήσεις των Χριστουγέννων άλλων εποχών, σε συνδυασμό με την απλόχερη αγάπη όλων των παρευρισκομένων και την προσφορά τους σε τρόφιμα για τους ανθρώπους γύρω μας που υποφέρουν και έχουν ανάγκη από την έστω και ελάχιστη συνεισφορά μας έφεραν το χαμόγελο και τη ζεστασιά σε μικρούς και μεγάλους.

Σας ευχαριστούμε πολύ. 

Θερμές ευχές από το Γυμνάσιου Μούδρου.

 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 12:39

1000 φυλλα ΛΗΜΝΟΣ !!!

Το 1000 είναι ένα κομβικός αριθμός, μαγικός ! Συνήθως τον αναφέρουμε σαν στόχο απολύτως απραγματοποίητο… Να τα χιλιάσεις,  σου λένε!

Αυτό το Νο  ήταν για την εφημερίδα ΛΗΜΝΟΣ ένας στόχος,  κυρίως  από τότε που περάσαμε   τα 500 φύλλα. Πάντως τα τελευταία  100 ήταν τα πιο ζόρικα. Φθάσαμε όμως ξεπερνώντας προσωπικές και εθνικές κρίσεις…

Για  τη Λήμνο, αυτός  ο στόχος είναι ακόμη  δυσκολότερος…  Λίγες εφημερίδες,  δυο θαρρώ, έφτασαν τα 1000 φύλλα, που σημαίνει πάνω από 20 χρόνια κυκλοφορίας.

Βέβαια η Εφημερίδα  ΛΗΜΝΟΣ  έχει άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες και θα τις βρείτε στο περιεχόμενο και κυρίως στους κατά καιρούς αρθρογράφους και συνεργάτες μας, αλλά αυτό το αφήνω για το Κύκνειο Άσμα...

Επίσης,  η κατάκτηση αυτή οφείλεται  στους πάρα πολλούς αναγνώστες μας, που για μεγάλο διάστημα  ήταν  1800 συνδρομητές!  Ο αριθμός αυτός  είναι  ρεκόρ  ανεπανάληπτο.

Αλλά τώρα ας γιορτάσουν τα 1000 φύλλα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο…  Ρωτήστε και τις Νύχτες (ξενύχτια) γι αυτό!   Ηλ. Κότσαλης

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Απόψε θα πάω να δω τον Θειο μου ! Δεν το γνώρισα ποτέ και μετά από 70 χρόνια,  απόψε,  θα έχω την ευκαιρία…  Ήταν να πάω χθες και προχθές όμως το αναβάλω συνεχώς… Δεν είναι εύκολη η συνάντηση με την Ιστορία.

Ο Θειος μου, του οποίου το όνομα,    μαζί  με το Ηλίας, έχω ως δεύτερο, με περιμένει στο κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ.  Είναι  ο Νίκος Αλατζάς, αδελφός της μάνας μου , από το Σουφλί. Εκτελέστηκε στην Καισαριανή σε ηλικία 34 ετών…

Το έργο ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, εξιστορεί τη θυσία των 200 κομμουνιστών,  τους οποίους οι Ναζί της Κατοχής εκτέλεσαν την 1 Μάη του 1944.

Η  φωτογραφία  είναι έργο το ζωγράφου  Μεγαλίδη. Έγινε πριν την κατοχή στην περίοδο  της δικτατορίας Μεταξά, σε κάποια εξορία, όπου ο Νίκος Αλατζάς βρέθηκε, σε νεαρή ηλικία και από τότε δεν γύρισε στο σπίτι  του ποτέ! Φαντάρος, εξόριστος στη Φολέγανδρο, Φυλακές Ακροναυπλίας, παράδοση από τους ντόπιους Φασίστες, στους Ναζί. Μεταφορά στις φυλακές στο Χαϊδάρι για να τους έχουν "πρόχειρους".  Εκτέλεση στην Καισαριανή. Αυτή ήταν η νεανική του Πορεία…

Τη μάνα μου ο Μεγαλίδης τη ζωγράφισε από φωτογραφία της  !

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις

Εκτος απο τις παρακατω ανακοινωμενες απο το Δημο εκδηλωσεις γινονται και καποιες άλλες που δεν εχουν  ενταχθει σε αυτές του Δημου.

Ετσι αυριο Κυριακη 10/12  στις 11.00 το πρωί στα Λυχνα ο τοπικος συλλογος σας περιμενει με σειρα εκπληξεων και κερασματων…

Επισης ο Συλλογος Γονεων Γυμνασίου Μουδρου εοιμαζει χριστουγεννιατικη γιορτη την Κυριακη 10/12 ωρα 1800, στον χωρο του πολιτιστικου συλλογου Μουδρου  

Ακομη μην παραλειψετε να πατε τη Δευτερα 11/12 στο ΜΑΡΟΥΛΑ, στο φεστιβαλ αλληλεγγυης, οπου οι φοιτητες του Τμηματος  της Λημνου εχουν ετοιμασει ένα πολυθεαμα, χοροθεατρο, μουσικο μερος, μπουφε κλπ. το εισιτηριο είναι 4 € και όλα τα εσοδα θα χρησιμοποιηθουν για κοινωνικους σκοπους.   

                                           

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2017

 

 

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση «ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗ ΘΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ…», συνοδεία των μουσικών συνόλων του Δήμου,από τη Δημοτική Κοινότητα Μύρινας, στην πλατεία Υψιπύλης, ώρα 19:00.

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θάνους. Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία των Μουσικών συνόλων του Δήμου, στην πλατεία του χωριού, ώρα 19:00.

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017:Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο Παναγιάς, στην είσοδο του χωριού, ώρα 18:30.

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017:Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου, στο πάρκο, στην είσοδο του χωριού, ώρα 19:00.

 

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, από τη Νεολαία του Κοντιά σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Κοντιά, στην πλατεία του χωριού, ώρα 11:00π.μ..

 

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου, στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα», ώρα 11:00.

 

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδοχωρίου «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», στον αύλειο χώρο παραπλεύρως του πρώην δημοτικού σχολείου Λιβαδοχωρίου, ώρα 17:00.

 

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Δημητρίου, στο αγροτικό πάρκο Αγ. Δημητρίου, ώρα 17:00.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Εξωραϊστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ανδρωνίου, στο πάρκο Ανδρωνίου, ώρα 18:00.

 

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017: Φεστιβάλ Αλληλεγγύης από το Σύλλογο Φοιτητών Λήμνου στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, ώρα 18:30.

 

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017: «Το δέντρο της αγάπης» συνοδεία των Μουσικών συνόλων του Δήμου, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (τοπικό παράρτημα Λήμνου), στην κεντρική αγορά της Μύρινας στον Πλάτανο, ώρα 10:00.

 

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Κάσπακα, στην πλατεία του χωριού, ώρα 18:00.

 

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου, στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Μούδρου, ώρα 18:00.

 

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017:Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία των Μουσικών συνόλων του Δήμου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας, στην πλατεία του χωριού, ώρα 17:30.

 

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Παιδική-Νεανική Χορωδία του Δήμου Λήμνου, στο Κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ»,  ώρα 18:30.

 

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017: Κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Λήμνου στη Μύρινα και στα χωριά.

 

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017: Κάλαντα αλληλεγγύης από τη Χορωδία του Δήμου Λήμνου στη Μύρινα και στα χωριά.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ειδήσεις
Σελίδα 1 από 3

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36