Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 08:02

Σεμινάριο Κεραμικης ! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Λύκειο των Ελληνίδων - Παράρτημα Λήμνου

 Λεωφ. Δημοκρατίας 23, Μύρινα 81 400

Τηλ. 6977 155172

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. @Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. lΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                             Μύρινα Λήμνου 11.01.2019

 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Λήμνου, συνεχίζοντας δημιουργικά το πολιτιστικό του έργο, υποδέχεται το 2019 με την έναρξη σεμιναρίων κεραμικής.  
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου ξεκινά η λειτουργία των τμημάτων κεραμικής για παιδιά και ενήλικες, στο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Λήμνου (Λεωφ. Δημοκρατίας 23). Η κεραμίστρια Κωνσταντίνα Δεσποτέρη με την πολυετή της εμπειρία θα μυήσει τους ενδιαφερόμενους στην τέχνη του πηλού. 
Το παιδικό τμήμα (για ηλικίες >6 ετών) θα λειτουργεί 4-6 μ.μ. και το τμήμα των ενηλίκων 6-9 μ.μ. κάθε Τετάρτη. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία για πληροφορίες και εγγραφές:

  • Τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο 6977155172.
  • Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
  • Με μήνυμα στο facebook, https://www.facebook.com/LykeioTonEllinidonParartimaLimnou/  

 

Το Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων

Παράρτημα Λήμνου

 

Διαβάστηκε 265 φορές
Hλίας Κότσαλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Hλίας Κότσαλης