25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 12:29

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4/9 Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για  μας,  η συνέχιση της Απεργίας των Ναυτεργατών  της ακτοπλοΐας,  πέραν του  πρώτου 24ωρου της Δευτέρας 3/9,   ήταν κάτι αναμενόμενο  καθώς η απόσταση του αιτήματος  γα αύξηση 5% και της πρότασης των Εφοπλιστών για 1% φέτος και 1% του χρόνου ήταν αγεφύρωτη.

Οι εφοπλιστές το 1% + 1% το έκαναν   μια και καλή  2% , όμως και πάλι είναι πολύ μακριά απο το αίτημα του 5%... Αλώστε, όπως και να το δει κάνεις το 1% και 2% είναι κοροϊδία!!!

Η απεργία κατόπιν αυτών συνεχίζεται  για άλλες 24 ώρες για  την Τρίτη 4/9,  και βλέπουμε…

Σε μια εποχή με αρκετή κινητικότητα  ακόμη στα νησιά  η Απεργία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε επιβάτες που έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις καθώς και στην μεταφορά  εμπορευμάτων.  

Από το  SITE  NOOZ   αντιγράφουμε κείμενο και φωτογραφία

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο Τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το μεσημέρι η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η ένωση των ακτοπλόων επανήλθε με νέα πρόταση για αύξηση 2% από την 1η Σεπτεμβρίου για δύο χρόνια κάτι ωστόσο που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση της ΠΝΟ που ζητά αύξηση 5%.

Έτσι δεμένα θα παραμείνουν για αύριο δεύτερη ημέρα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας.

 

Διαβάστηκε 978 φορές