Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 12:53

ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μύρινα, 30 Μαΐου 2018

                 Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σήμερα 30 Μαΐου 2018, μεταξύ του Επάρχου Λήμνου κ. Ευάγγελου Γιαρμαδούρου και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Αδαμίδη με διαμορφωτές γνώμης, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες από την Ρουμανία που φιλοξενούνται στη Λήμνο.

                 Η δράση αυτή, η οποία και πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου είναι πολύ σημαντική για την τουριστική προβολή και προώθηση της Λήμνου στην αναδυόμενη αγορά της Ρουμανίας.

                 Αποτελεί δε τη μεγαλύτερη αποστολή διαμορφωτών γνώμης που έχει οργανώσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με γραφείο του Ε.Ο.Τ. εξωτερικού και τη συνεργασία τοπικών φορέων, ενώ το μίγμα διαμορφωτές γνώμης, δημοσιογράφοι από μεγάλα μέσα ενημέρωσης και η παρουσία των σημαντικότερων τουριστικών πρακτορείων της Ρουμανίας εγγυάται την καλή απόδοση του εγχειρήματος.

                 Τέλος, σημαντική είναι και η συμβολή της ΑΜΚΕ-Λήμνος Τουριστική, της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λήμνου και του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου στην εν λόγω δράση.

 

 

                                                                           Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου

 

Διαβάστηκε 1004 φορές
Hλίας Κότσαλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Hλίας Κότσαλης