19 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 20:06

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας, όπως  περιγράφεται  στο Δελτίο Τύπου του Βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό, Γ. Πάλλη, είναι ελπιδοφόρα  για κάτι καλύτερο, όπως αναφέρεται.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν, όπως η φωτογραφία δείχνει, και ο Παναγιώτης Τσανταρλιώτης και Νίκος Στενός εκπροσωπώντας συγκεκριμένους Φορείς  της Λήμνου.

Θεωρούμε  ως πολύ θετικό ότι η συνάντηση αυτή,  είχε  για κύριο θέμα την επόμενη προκήρυξη του Υπουργείου για τη γραμμή του Λαυρίου , καθώς τελειώνει η τρέχουσα Τριετία και το Υπουργείο θα προκηρύξει τη Γραμμή  για τη  επόμενη τριετία, οπότε ο Υπουργός ζήτησε τη γνώμη των Φορέων της Λήμνου και του  Αγιοστράτη.

Οι φορείς, όπως έχουμε πληροφορηθεί απο το Δήμαρχο της Λήμνου θα στείλουν σε σύντομο χρόνο αυτό που θεωρούν ότι θα βελτιώσει την τρέχουσα κατάσταση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ

Βουλευτής Ν. Λέσβου – ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

                                                                                                            Αθήνα, 17/04/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 16 Απριλίου, ο Βουλευτής Ν. Λέσβου Γιώργος Πάλλης μαζί με τους Δημάρχους της Λήμνου και του Άη Στράτη Δημήτρη Μαρινάκη και Μαρία Κακαλή καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αδαμίδη και άλλους εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Η συζήτηση αφορούσε τις προτάσεις βελτίωσης των δρομολογίων σύνδεσης των νησιών αυτών τόσο με τα άλλα νησιά του Β. Αιγαίου όσο και με την Ηπειρωτική Ελλάδα. Οι τοπικοί φορείς έθεσαν υπόψη του Υπουργού πως, παρά τις όποιες βελτιώσεις που έχουν σημειωθεί κατά την τελευταία τετραετία, όσον αφορά τόσο τα δρομολόγια όσο και την δυναμικότητα των πλοίων που εξυπηρετούν την γραμμή, εν τούτοις η συνεχής αύξηση της ζήτησης λόγω τουρισμού απαιτεί περαιτέρω βελτιώσεις προκειμένου να μην καταστεί η μετακίνηση των επισκεπτών ανασταλτικός παράγοντας περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής.  Στη συζήτηση αυτή συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας κ Τεμπονέρας, ο οποίος μαζί με τον Υπουργό δεσμεύτηκαν να εξετάσουν θετικά τα ζητήματα που τέθηκαν και να κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις.    

 

 

Διαβάστηκε 837 φορές