26 Φεβρουαρίου 2018
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 13:56

ΟΛΑ Ο.Κ. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΦΑΙΣΤΟΣ !!! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όλα είναι Ο.Κ. στο Αεροδρόμιο της Λήμνου !

Το μηχάνημα για συνθήκες κακής ορατότητας , που είχε βλάβη από τον Ιούνιο, αντικαταστάθηκε στις αρχές Νοέμβρη  με καινούργιο από την  Υπηρεσία Πολίτικης Αεροπορίας (ΥΠΑ).

 Η  Υπηρεσία αυτή, στη συνέχεια,   με ειδικές πτήσεις πάνω από το Αεροδρόμιο ΗΦΑΙΣΤΟΣ  της Λήμνου, έλεγξε το μηχάνημα και   έδωσε το πιστοποιητικό καλής λειτουργίας του.   Ετσι  τα προβλήματα του Οκτωβρη με τις 4-5  ακυρώσεις  είναι , πια,   ένα κακό παρελθόν, που όμως δεν έπρεπε να έχει συμβεί…

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα,  με δημοσιεύσεις και εκπομπές στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,   όταν συνέβαιναν οι ακυρώσεις, όπως επίσης  και με την πληροφορία που μας έδωσε ο Γιάννης Γιαννέλλης  Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολικής, στον οποίο μεταφέραμε το πρόβλημα,  και με άμεση ενέργεια του μας  απάτησε ότι το   μηχάνημα αντικαταστάθηκε και εκκρεμούσε η πιστοποίηση καλής λειτουργίας.  

 

Διαβάστηκε 1196 φορές

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΡΟΚΑ

Αυτό από άλλους χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το τοπίο και επομένως και για τον Τουρισμό της Λήμνου και από άλλους ως επένδυση την οποία πρέπει να δεχτούμε.

Ναι - 47.1%
Όχι - 48.4%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ - 4.5%

Ψηφισαν Συνολικά: 223
The voting for this poll has ended on: 26 Μαϊ 2014 - 04:36