25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 20:24

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εχθες, εκπομπη της ΕΡΤ 3 ειχε ενα μικρο αφιερωμα στην οικονομια της Λημνου και μιλησαν καποιοι απο μαγαζιά της Αγορας της Μυρινας.  Σχεδον ολοι αναφερθηκαν στην πολυ  ωφέλιμη παρουσια στο Νησι  των φοιτητων και όχι μονο από οικονομικης πλευρας, κατι που το επιβεβαιώ νεται με πολύ εμφαντικό τρόπο και από το παρακάτω ευχαριστήριο:   

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Α.Μ.Ε.Α. ΛΗΜΝΟΥ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

                                                                                           ΚΑΛΛΙΘΕΑ 21/6/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας  εκφράζει τις ευχαριστίες του στον τόσο δραστήριο και ευαισθητοποιημένο Σύλλογο των Φοιτητών της Λήμνου, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία και  την υποστήριξή του  στα παιδιά του Συλλόγου, που αποτελούν το τμήμα Στίβου Α.Μ.Ε.Α. της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, με την κάλυψη του ποσού για τη μεταφορά των αθλητών μας από τη Δάφνη και το Καρπάσι με ταξί προς το Στάδιο Μύρινας, για τη χρονική περίοδο από τον Απρίλιο έως τον  Ιούνιο.

Αγαπητοί φοιτητές! Με την πράξη σας αυτή, αλλά και με τη συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρατε στην εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, αποδείξατε για άλλη μια φορά ότι αφουγκράζεστε τις ανάγκες της κοινωνίας της Λήμνου και είστε πάντα με κέφι και χαμόγελα δίπλα σε όποιον σας χρειάζεται !!

Και η δική σας προσφορά και  παρουσία,  δίνει τη δύναμη στους γονείς, αλλά κυρίως στον Προπονητή μας κο Νίκο Καρύδη και στη βοηθό-συνοδό των παιδιών μας με αναπηρία, για τη συνέχεια της σημαντικής αυτής  προσπάθειας συμμετοχής και ένταξης των ΑμεΑ της Λήμνου στον αθλητισμό!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!

Η Γραμματέας

Κατεβαινίδου Γεσθημανή

 

Διαβάστηκε 1715 φορές