25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 19:33

ΑΘΛΗΤΑΚΙΑ !!! Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΝΩΣΗ  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ΛΕΣΒΟΥ

                                         Δελτίο Τύπου                                                                                                                                                     Μυτιλήνη: 20/06/2017

 

Θέμα :  5οι Παλλημνιακοί Αγώνες "kids΄ Athletics"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017  στο Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας Λήμνου, οι 5οι Παλλημνιακοί Αγώνες "kids΄ Athletics" .

Τους   αγώνες  που είναι βασισμένοι στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου   IAAF και έχουν στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι,  διοργάνωσε  η Αθλητική Ένωση Λήμνου σε συνεργασία με τον Ο.Ε.Π.Α  Δήμου Λήμνου, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου  και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Ν.  Λέσβου. 

Συμμετείχαν συνολικά 100 μικροί αθλητές-τριες από το νησί της Λήμνου  καθώς και  40 παιδιά από την Ουκρανία που φιλοξενεί το ίδρυμα Μπούμπουρα,  τα οποία όλα μαζί αγωνίστηκαν, διασκέδασαν, χάρηκαν, δοκιμάζοντας στα άλματα στις ρίψεις και στους  δρόμους  και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα, με τους γονείς στις κερκίδες να χειροκροτούν τις προσπάθειές τους.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους γονείς, όλους τους φίλους εθελοντές, Κριτές, το σύλλογο φοιτητών Λήμνου (που βοήθησαν στη διοργάνωση), το τμήμα στίβου Α με Α της ΑΕΛ, το Λιμεναρχείο Λήμνου, τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, τους χορηγούς, τους προπονητές που έλαβαν μέρος  βοηθώντας - στηρίζοντας όλες τις  αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Λήμνο, τα σωματεία στίβου του νησιού  και όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Διαβάστηκε 1350 φορές