25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 19:21

ΜΕ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από 19 Ιουνη   ισχύουν τα ενδιάμεσα,  θα λέγαμε,   αεροπορικά δρομολόγια της OLYMPIC  και με αυτά θα πάμε μέχρι τις 23 Ιουλίου οπότε για τη Λήμνο αρχίζει,  για καμιά 40ρια μέρες,  η φουλ τουριστική  σεζόν και  τότε  θα έχουμε  2 δρομολόγια  ημερησίως.

Προς  το παρόν σε αυτή την "ντεμί σεζόν"  τα δρομολόγια έχουν διαμορφωθεί ως έξης:

Καθημερινά έχουμε ένα πρωινό δρομολόγιο που η αναχώρηση είναι στις 5.50,  άγρια χαράματα δηλαδή.   Η αναχώρηση από τη Λήμνο είναι στις 7 το πρώί.  Το πρόβλημα σε αυτά τα δρομολόγια είναι η αναχώρηση από την Αθήνα όπου ο επιβάτης θα πρέπει να ξυπνήσει στις 3.30,  να φύγει από το σπίτι του στις 4 για να είναι στο αεροδρομιο, το αργοτερο,   στις 5. Όμως αυτές οι ώρες διώχνουν τους τουρίστες από τη Λήμνο,  μαζί βέβαια με τα πανάκριβα εισιτήρια…

Οι μέρες με δεύτερο δρομολόγιο είναι η Τέταρτη, η Πέμπτη, η Παρασκευή και η Κυριακή.  Τις 3 πρώτες από αυτές τις μέρες,  με δευτερο δρομολογιο,   η αναχώρηση από Αθήνα ειναι  17.45 (ωραία ώρα !) και η αναχώρηση από τη Λήμνο στις 19.00 (!!!). Την Κυριακή το δεύτερο δρομολόγιο είναι από Αθήνα στις  20.05  και από Λήμνο  21.20.  

Από τις 24 Ιούλιου και για ένα μήνα θα έχουμε και  δεύτερο απογευματινό δρομολόγιο στις μονές σημερινές μέρες  δηλαδή Δευτέρα,  Τρίτη,  Σάββατο.   

Εντωμεταξύ εδώ και λίγες μέρες  σταμάτησαν τα ελικοφόρα των 50 και 80 θέσεων και  άρχισαν να πετάνε  στα δρομολόγια της Λήμνου τα μεγάλα αεροπλάνα της AEGEAN, των 180 θέσεων.    

Διαβάστηκε 2857 φορές