25 Αυγούστου 2019
   Διαβάστε αυτή την εβδομάδα 
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 19:24

ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΦΡΕΣΚΑΔΑ, ΝΕΟΤΗΤΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Παλαίμαχοι της Μπάλας, τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα,  έχουν μάθει να είναι εξωστρεφείς,  συναισθηματικοί  και ξέρουν να αναγνωρίζουν την καλή προσπάθεια!  

Στον Ποδοσφαιρικό  Αγώνα της Παρασκευής 26/5/17, στο πλαίσιο των 4ημερων εκδηλώσεων του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΤΔ με τίτλο  "5η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ", έκαναν μια πράξη αναγνώρισης προς όλα αυτά τα παιδιά που έρχονται  να φοιτήσουν στο Τμήμα της Λήμνου, παραμένουν 4,5,6 χρόνια στο Νησί ( τα 4 για τους φοιτητές είναι πολύ σπάνιο, όχι όμως και για τις φοιτήτριες)  και η εξαιρετική παρουσία τους  έχει αλλάξει το "τοπίο" της Λήμνου.

Αυτή την πραγματικότητα οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ την έκαναν επίσημη ευχαριστία με ένα,   χαραγμένο σε πλακέτα,  κείμενο που συγκινεί με την αμεσότητα και ειλικρίνεια του και εκφράζει, νομίζω, τους παντες!   Το κείμενο της πλακέτας:

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΣΑΣ, ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΦΡΕΣΚΑΔΑ, ΝΕΟΤΗΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΜΑΪΟΣ 2017

Να αναφέρουμε διευκρινιστικά  ότι αρκετοί φοιτητές,  στα 6 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος,  έχουν στελεχώσει τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες και  ως  Ομάδα έχουν δώσει αρκετούς αγώνες με τους  ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ και άλλες  ομάδες, είχαν ομάδα μπάσκετ, τα κορίτσια έγιναν παίχτριες της Ομάδας Βόλεϊ κλπ.

Παραθέτουμε,  από ανάρτηση στο fb,  το σημείωμα του μέχρι τώρα Προέδρου Κων. Γκεζέπη,  που με επίσης συγκινησιακά λόγια αναφέρεται σε όλα τα παραπάνω:

" Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο σημερινός αγώνας μας με τους Παλαίμαχους Λήμνου.
Ο συγκεκριμένος Σύλλογος ήταν από τους πρώτους που μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν στη Λήμνο, μας έκαναν να νοιώσουμε κομμάτι του νησιού.
Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Αφήνοντας πίσω την προεδρία του Φοιτητικού Συλλόγου χαίρομαι ιδιαίτερα που γνωρίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να αγαπούν τα νέα παιδιά, όσο αγάπησαν κι εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Η Λήμνος μας.."

 

Διαβάστηκε 1844 φορές